- Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης - http://www.sepeilioupolis.gr -

Ο ΛΑΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ

Posted By ΔΣ On Αυγούστου 24, 2021 @ 12:36 πμ In Aνακοινώσεις Δ.Σ. | No Comments

Ο ΛΑΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης «Μ.Παπαμαύρος».  εκφράζει την αλληλεγγύη του στους κατοίκους των περιοχών που βιώνουν τις συνέπειες από τις δολοφονικές πυρκαγιές οι οποίες δυστυχώς συνεχίζουν ακόμη το καταστροφικό τους έργο, στην Αττική, Εύβοια, Ηλεία, Μεσσηνία, Αρκαδία…, σε όλη τη χώρα.

Ξεχειλίζει η οργή και αγανάκτηση μας για τη διαχρονική εγκατάλειψη της ολοκληρωμένης διαχείρισης των δασών, για τα ανύπαρκτα έργα πρόληψης,  για τους  διορισμούς με το σταγονόμετρο που δεν αγγίζουν τις πραγματικές ανάγκες, για την έλλειψη  σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού για την αποτελεσματική  πρόληψη και αντιμετώπιση  πυρκαγιών, πλημμυρών, καταστροφών κλπ. Όλα όσα  το καπιταλιστικό κράτος  θεωρεί κόστος με προτιμότερη την αποζημίωση από τα έργα πρόληψης. Η ζωή μας και η λαϊκή περιουσία κινδυνεύουν κάθε ώρα και στιγμή!

Καταγγέλλουμε το σύστημα που αντιμετωπίζει τις ζωές μας σαν εκμεταλλεύσιμη κερδοφόρα και αναλώσιμη πηγή. Την τωρινή  αλλά και τις προηγούμενες κυβερνήσεις, που υποτάσσουν την ασφάλεια και ευημερία του λαού στα συμφέροντα των κάθε λογής επενδυτών,   πολυεθνικών, ΕΕ, βιομήχανων κλπ.

Μπαίνουμε όλοι στη μάχη, αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται στη δίνη των καταστροφικών πυρκαγιών!


Article printed from Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης: http://www.sepeilioupolis.gr

URL to article: http://www.sepeilioupolis.gr/?p=10441

Copyright © 2014 Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης. All rights reserved.