- Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης - http://www.sepeilioupolis.gr -

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13/9 ΣΤΙΣ 13:30

Posted By ΔΣ On Σεπτεμβρίου 13, 2021 @ 6:11 μμ In Aνακοινώσεις Δ.Σ. | No Comments

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!

ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ!!

 

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α” ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!

 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13/9 ΣΤΙΣ 13:30!

 

Παρά τις κυβερνητικές θριαμβολογίες περί διορισμών και δήθεν έγκαιρης α” φάσης προσλήψεων αναπληρωτών, στη Διεύθυνση Α” Αθήνας συνεχίζονται οι αυθαίρετες μετακινήσεις αναπληρωτών. Συγκεκριμένα, δεκάδες νεοδιόριστοι και αναπληρωτές συνάδελφοι καλούνται προφορικά να μετακινηθούν από τα σχολεία στα οποία τοποθετήθηκαν αρχικά, γιατί αποδεικνύεται ότι είναι υπεράριθμοι, ενώ σε άλλα σχολεία πολλά κενά παραμένουν ακόμα ακάλυπτα.

Σε μία προσπάθεια της Διεύθυνσης να καλύψει όπως-όπως όσες περισσότερες ανάγκες γίνεται με όσο το δυνατόν λιγότερο προσωπικό, έχουν φτάσει στο σημείο να ανακοινώνουν στους συναδέλφους ότι θα πρέπει να μετακινηθούν υποχρεωτικά σε συγκεκριμένα σχολεία, τα οποία οι ίδιοι δεν έχουν καν επιλέξει!! Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τη ρητή δήλωση του Διευθυντή Εκπαίδευσης ότι δεν πρόκειται να ικανοποιήσει καμία αίτηση για βελτίωση θέσης, έχει ήδη οδηγήσει δεκάδες συναδέλφους σε μεγάλη αναστάτωση, καθώς, πριν καν υποδεχτούν τους μαθητές που υποτίθεται ότι θα είχαν, καλούνται να τους αποχαιρετήσουν. Συχνά μάλιστα τα νέα σχολεία τοποθέτησης είναι πολύ μακριά από τα προηγούμενα, ανατρέποντας έτσι όλον τον προγραμματισμό των συναδέλφων για στέγαση και μετακίνηση.

Καλούμε τους συναδέλφους να μην υπακούνε σε προφορικές εντολές, να κάνουν ένσταση σε οποιαδήποτε μετακίνησή τους και να απευθύνονται στον Σύλλογό μας!

 

Καθιστούμε σαφές στη Διεύθυνση Α” Αθήνας ότι οι συνάδελφοι είναι εργαζόμενοι με πλήρη δικαιώματα και όχι υποτακτικοί της ίδιας και του Υπουργείου!!

 

Οι αυθαίρετες μετακινήσεις απορρίπτονται!!

 

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α” ΑΘΗΝΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13/9 ΣΤΙΣ 13:30!!


Article printed from Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης: http://www.sepeilioupolis.gr

URL to article: http://www.sepeilioupolis.gr/?p=10472

Copyright © 2014 Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης. All rights reserved.