- Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης - http://www.sepeilioupolis.gr -

ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΤΗ Δ.Π.Ε. Α΄ ΑΘΗΝΑΣ! Α Π Ε Χ Ο Υ Μ Ε – ΔΕΝ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ!

Posted By ΔΣ On Νοεμβρίου 5, 2022 @ 11:35 μμ In Aνακοινώσεις Δ.Σ. | No Comments

ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΤΗ Δ.Π.Ε. Α΄ ΑΘΗΝΑΣ!

Α Π Ε Χ Ο Υ Μ Ε – ΔΕΝ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ!

  • Σήμερα 5/11, καταθέσαμε ως Σύλλογος, το ίδιο έχουν κάνει και άλλοι Σύλλογοι, στη Δ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας αίτημα να μας δοθούν τα εξής στοιχεία: Τα ονοματεπώνυμα και τα στοιχεία επικοινωνίας των μελών της εφορευτικής επιτροπής, οι εκλογικοί κατάλογοι και ο αριθμός των συναδέλφων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις ηλεκτρονικές εκλογές και ο υπεύθυνος ανάρτησης στην πλατφόρμα των προσωπικών στοιχείων των εκλογέων. Και βεβαίως να μας δίνεται κατά διαστήματα όποιο εκλογικό στοιχείο ζητάμε (συμμετοχή κ.λπ.). Ζητήσαμε επίσης με το πέρας της εκλογικής διαδικασίας να μας χορηγηθούν: τα πρακτικά αρχαιρεσιών, οι καταστάσεις ψηφισάντων και ο αριθμός των ψηφισάντων επί του συνόλου των συναδέλφων της Δ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας.
  • Παράλληλα, εκπρόσωποι ΣΥΛΛΟΓΩΝ Α΄ Αθήνας πήγαν στη Διεύθυνση και ζήτησαν να μπουν για να ελέγξουν επί τόπου τη διαδικασία, όπως άλλωστε είναι δικαίωμα των σωματείων και όλων των συναδέλφων. Βρήκαν την πόρτα κλειστή και τον αστυνομικό να απαντάει, αφού ανέβηκε να ρωτήσει, ότι ο Διευθυντής Εκπαίδευσης δεν είναι μέσα και δεν μπορείτε να μπείτε! Δηλαδή απαγορεύτηκε σε εκπροσώπους Σωματείων να διαπιστώσουν πώς γίνονται οι εκλογές!

Συμπερασματικά: Οι εκλογές στη Δ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας γίνονται κεκλεισμένων των στοιχείων και των θυρών και φυσικά με πλήρη αδιαφάνεια. Επιβεβαιώνονται και με την ίδια τη διαδικασία με την οποία πραγματοποιούνται οι εκλογές αυτές όσα 48 Σύλλογοι (μέσα στους οποίους και ο Σύλλογός μας) και 37 ΕΛΜΕ με ανακοινώσεις τους καταγγέλλουν όλο αυτό το διάστημα που κυβέρνηση και ΥΠΑΙΔ επιχειρούν να περάσουν τις ηλεκτρονικές εκλογές με στόχο να αλλοιώσουν και την ίδια την ψήφο των συναδέλφων και να χτυπήσουν τα σωματεία, αφού αυτός είναι ο τελικός στόχος! Τεράστια η ευθύνη των πλειοψηφιών ΔΟΕ και ΟΛΜΕ και των παρατάξεων που συνθέτουν αυτές τις πλειοψηφίες που συμμετέχουν σε αυτές τις εκλογές και βάζουν πλάτη σε κυβέρνηση, ΥΠΑΙΔ και Κεραμέως να εφαρμόζουν αντεργατικά τερατουργήματα (ν. Χατζηδάκη και όχι μόνο) σε μια περίοδο μάλιστα που εντείνεται η αντιλαϊκή αντιεκπαιδευτική πολιτική.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 10.30 ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ!


Article printed from Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης: http://www.sepeilioupolis.gr

URL to article: http://www.sepeilioupolis.gr/?p=10789

Copyright © 2014 Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης. All rights reserved.