- Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης - http://www.sepeilioupolis.gr -

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Posted By ΔΣ On Φεβρουαρίου 4, 2023 @ 8:40 μμ In Aνακοινώσεις Δ.Σ. | No Comments

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 18.00 στο 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΥ1-ΠΡΩΗΝ ΦΛΕΜΙΓΚ).

ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΕ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑΣ!

ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΤΑΣΗ! ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ!

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ!

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΟΡΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η κυβέρνηση λίγο πριν από τη λήξη της θητείας της αποφάσισε να επισπεύσει τις διαδικασίες για την ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, επιχειρώντας μάλιστα να χρησιμοποιήσει ως πολιορκητικό κριό τους νεοδιόριστους συναδέλφους μας! Στρώνει το χαλί για την επόμενη κυβέρνηση, υπακούοντας στις κατευθύνσεις και δεσμεύσεις τους σε ΕΕ, ΟΟΣΑ, επιχειρηματικούς ομίλους. Λογαριάζει όμως χωρίς εμάς, τους πάνω από 150.000 εκπαιδευτικούς!

Συλλογικά, απαντάμε στον εκβιασμό και στην επιχείρηση τρομοκράτησης! Όλοι μαζί σπάμε τον φόβο, οργανώνουμε την πάλη μας και θα νικήσουμε! Παρά τα όσα λέει κυβέρνηση – ΥΠΑΙΔ και αναπαράγονται στα ΜΜΕ, καμία αξιολόγηση δε θα περάσει και πάλι, δε θα το επιτρέψουμε εμείς! Ετοιμαζόμαστε για άλλη μια μάχη, της οποίας η νικηφόρα έκβαση εξαρτάται από τη δική μας οργανωμένη αντίσταση και τη συσπείρωση στους Συλλόγους μας, στα Σωματεία μας!

Όλες/οι στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας στις 8/2, για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις, να απαιτήσουμε η ΔΟΕ να κηρύξει τώρα απεργία αποχή. Στη Γ.Σ. θα γίνει:

1)    Ενημέρωση και οργάνωση του αγώνα ενάντια στην ατομική αξιολόγηση (απεργιακή κινητοποίηση – απεργία αποχή – στάσεις εργασίας – αγώνας για τη μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων άμεσα…).

2)    Καταθέτουμε αναλυτική  πρόταση για την άμεση διαμόρφωση και διεκδίκηση Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για όλους τους εκπαιδευτικούς με αιχμή τα οικονομικά – μισθολογικά ζητήματα και την κατοχύρωση εργασιακών δικαιωμάτων (αυξήσεις στους μισθούς μας, 13ος, 14ο μισθός…νομοθετική κατοχύρωση ωραρίου Νηπιαγωγών, εξίσωση των δικαιωμάτων των αναπληρωτών με των μονίμων…).

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗ Γ.Σ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!


Article printed from Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης: http://www.sepeilioupolis.gr

URL to article: http://www.sepeilioupolis.gr/?p=10886

Copyright © 2014 Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης. All rights reserved.