- Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης - http://www.sepeilioupolis.gr -

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ- ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΗΣ Γ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.Συμμετέχουμε μαζικά στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας την Πέμπτη 8/6 στις 6.30 μμ στο 6ο Δημοτικό Ηλιούπολης(Μαρίνου Αντύπα 34) ενόψει της 92ης Γ.Σ. της ΔΟΕ 27-29/6/2023!ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ!

Posted By ΔΣ On Μαΐου 29, 2023 @ 11:36 μμ In Aνακοινώσεις Δ.Σ. | No Comments

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ! ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!

Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ!

Συμμετέχουμε μαζικά στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας την Πέμπτη 8/6 στις 6.30 μμ στο 6ο Δημοτικό Ηλιούπολης(Μαρίνου Αντύπα 34) ενόψει της 92ης Γ.Σ. της ΔΟΕ 27-29/6/2023

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα τη μάχη  απέναντι στην αξιολόγηση- κατηγοριοποίηση εκπαιδευτικών, μαθητών και σχολείων. Γνωρίζουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια που προσπαθούν όλοι όσοι κυβέρνησαν  να περάσουν την αξιολόγηση ακόμα και απ’ την πίσω πόρτα, βρήκαν ανυπέρβλητο τείχος στη μαζική, συλλογική δράση των Συλλόγων των εκπαιδευτικών, των Σωματείων μας αλλά και των συλλογικών οργάνων των γονέων και των μαθητώνΈτσι θα γίνει και τώρα!

Δεν περιμέναμε ούτε περιμένουμε σωτήρες! Δεν αφήνουμε το μέλλον μας και το μέλλον των μαθητών μας σε αυτούς που έχουν διαλύσει τις ζωές μας, μας έχουν τσακίσει οικονομικά κι απ’ την άλλη χαρίζουν απλόχερα στο Κεφάλαιο προνόμια και χρήμα!

Παίρνουμε την ευθύνη! Αντιστεκόμαστε και ταυτόχρονα παλεύουμε για να επιβάλουμε ένα σχολείο που να ανταποκρίνεται στις πραγματικές και σύγχρονες ανάγκες μαθητών μας. Κάνουμε υπόθεση δική μας τη βελτίωση της ζωής μας, τη μόνιμη δουλειά που όλοι δικαιούμαστε, βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες!

Συσπειρωμένοι στις αποφάσεις του Συλλόγου μας συνεχίζουμε τη μάχη! Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας! Και το δίκιο επιβάλλεται όταν το διεκδικούμε δυναμικά και ασυμβίβαστα!

Στη βάση αυτή δηλώνουμε απεργία αποχή σε κάθε επικοινωνία του Συμβούλου Εκπαίδευσης – αξιολογητή και επικοινωνούμε με το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αμέσως. Αν ορίσει παρακολούθηση διδασκαλίας δηλώνουμε στάση εργασίας που έχουν κηρύξει η ΔΟΕ και ο Σύλλογός μας (1 ως 3 ώρες) για να μη γίνει.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!

Συμμετέχουμε στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που θα γίνει την Πέμπτη 8/6 στις 6.30μμ στο 6ο Δημοτικό Ηλιούπολης για να συζητήσουμε τα θέματα (και όχι μόνο) που θα συζητηθούν στην 92η Γ.Σ. της ΔΟΕ που θα γίνει 27-29/6/2023.


Article printed from Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης: http://www.sepeilioupolis.gr

URL to article: http://www.sepeilioupolis.gr/?p=11021

Copyright © 2014 Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης. All rights reserved.