- Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης - http://www.sepeilioupolis.gr -

Συνάντηση στο 15ο Δημ. Σχολείο

Posted By ΔΣ On Οκτωβρίου 24, 2012 @ 6:07 μμ In Aνακοινώσεις Δ.Σ.,Δράσεις | No Comments

                                                                                                                         24/10/12

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

 

1.         Για την καλύτερη επαφή και συνεργασία των μελών του Δ.Σ με τους συναδέλφους ορίσαμε νέα συνάντηση την Πέμπτη 1/11/2012 στις 2.00 το μεσημέρι στο 15ο δημοτικό.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί του 15ου καθώς και οι νηπιαγωγοί των 15 και 14 και 19 νηπιαγωγείων, παρά τις δυσκολίες και την έλλειψη χρόνου, να ανταποκριθούν στη συνάντηση.

Ζητάμε επίσης από όλους τους συναδέλφους να εκφράσουν τις απόψεις τους για την πορεία του συνδικαλιστικού κινήματος και τις μορφές ανόδου και ισχυροποίησης της αντίστασης στα βάρβαρα μέτρα.

 

2.          Για δεύτερη χρονιά και ύστερα από παρέμβαση της Λαϊκής επιτροπής Ηλιούπολης και του συλλόγου μας, ο ΕΟΠΥΥ Ηλιούπολης (ΙΚΑ) δέχεται να εμβολιάσει και να εκδώσει Δελτία Υγείας στους μαθητές που οι γονείς τους είναι άνεργοι και ανασφάλιστοι.

Παρακαλούμε τους διευθυντές των σχολείων, τις προϊσταμένες νηπιαγωγείων και τους εκπαιδευτικούς να συνεργαστούν με το σύλλογο ώστε να βοηθήσουμε όσα παιδιά το έχουν ανάγκη.

Σε καμιά περίπτωση δεν απεμπολούμε το αίτημα για δωρεάν και πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους, καθώς και την αναγκαιότητα για μέτρα προληπτικής υγιεινής σε όλα τα σχολεία, σε όλους τους μαθητές.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ  ΛΑΜΠΟΥΔΗ                          ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΛΥΜΠΕΡΗΣ


Article printed from Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης: http://www.sepeilioupolis.gr

URL to article: http://www.sepeilioupolis.gr/?p=1292

Copyright © 2014 Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης. All rights reserved.