- Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης - http://www.sepeilioupolis.gr -

Η θεατρική παράσταση «LA NONNA»

Posted By ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΙΝΗΣΗ On Ιανουαρίου 24, 2013 @ 6:21 μμ In ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΙΝΗΣΗ | No Comments

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου , παρακολουθήσαμε με το σύλλογο την παράσταση «LA NONNA» . Μία παράσταση καθ” όλα τέλεια που είχε ξανανεβάσει ο Πιατάς πριν 15 χρόνια και είχε πάλι πάει ο σύλλογός μας να την παρακολουθήσει. Εξ ίσου καλή τότε  και τώρα , πολύ πιο επίκαιρη και «διδακτική» για μας σήμερα.

Θα περίμενε κάποιος με αυτά τα δεδομένα η συμμετοχή των συναδέλφων να ήταν μεγάλη. Όμως συνέβη το ακριβώς ανάποδο. Τότε που ο σύλλογος αριθμούσε περί τα 350 μέλη γέμισε δύο πούλμαν , τώρα που τα μέλη του ξεπερνούν τα 450 δεν γέμισε ούτε σχολικό !!!!!

Έχει, σίγουρα, πολλές ερμηνείες το άσχημο αυτό γεγονός. Μία από αυτές είναι η σθεναρή άρνηση των συναδέλφων να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του συλλόγου. Κρίμα όμως, γιατί τον σύλλογο τον χρειαζόμαστε. Ένας δυνατός σύλλογος (όχι ένα δυνατό κυβερνών κόμμα στο ΔΣ) με μαζικότητα στις εκδηλώσεις του εξασφαλίζει ποιοτικότερες, αξιοκρατικότερες και δικαιότερες συνθήκες εργασίας για τα μέλη του. Εύχομαι οι επόμενες εκδηλώσεις να πλαισιωθούν από περισσότερο κόσμο και η ερμηνεία του γεγονότος να είναι ότι η πλειοψηφία των συναδέλφων είχε παρακολουθήσει την πρώτη παράσταση του Πιατά.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Γιάννης Χαλακατεβάκης


Article printed from Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης: http://www.sepeilioupolis.gr

URL to article: http://www.sepeilioupolis.gr/?p=1643

Copyright © 2014 Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης. All rights reserved.