- Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης - http://www.sepeilioupolis.gr -

Κείμενο της ΔΟΕ για ενιαία στάση απέναντι στους δείκτες της αυτοαξιολόγησης, από Αν Κιν.

Posted By ΔΣ On Ιουνίου 4, 2014 @ 11:45 μμ In ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΙΝΗΣΗ | No Comments

 

Το διάστημα αυτό και μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους οι δάσκαλοι, μεταξύ  άλλων, θα ασχολούμαστε και με την συμπλήρωση της αυτοαξιολόγησης. (Γιατί πρέπει να βοηθήσουμε κάποιους …να απορροφήσουν κονδύλια του ΕΣΠΑ!!) . Ανεξάρτητα τι στάση θα επιλέξει να  κρατήσει ο κάθε συνάδελφος απέναντι στο θέμα αυτό (στάσεις εργασίας, πλήρη ανυπακοή, θερμό ενδιαφέρον….) θα πρέπει ήδη να γνωρίζει ότι κυκλοφορεί και ένα κείμενο-τυφλοσούρτης της ΔΟΕ. Είναι μία πρόταση- απαντήσεις σε κάθε δείκτη (άλλο για νηπιαγωγεία και άλλο για δημοτικά) για να έχουμε όλοι ενιαία στάση απέναντι στην αυτοαξιλόγηση.

Δεν θα ανέφερα τα παραπάνω αν δεν διαπίστωνα ότι αρκετοί συνάδελφοι και αρκετά σχολεία δεν έχουν ενημερωθεί για την ύπαρξη αυτού του κειμένου. Αυτό σημαίνει ότι και εμείς οι αντιπρόσωποι στο ΔΣ δεν έχουμε ενημερώσει επαρκώς τα σχολεία που έχουμε χρεωθεί, αλλά και οι υπεύθυνοι των emails των σχολείων δεν το έχουν τυπώσει και δεν το έχουν επιδείξει στους συναδέλφους. Επομένως όποιος ενδιαφέρεται, και δεν μπορεί να το βρει αλλιώς (γιατί η ΔΟΕ επεσήμανε να μην αναρτηθεί στο διαδίκτυο) ας το αναζητήσει από μέλη του ΔΣ.

 ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                                                                         Γιάννης Χαλακατεβάκης


Article printed from Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης: http://www.sepeilioupolis.gr

URL to article: http://www.sepeilioupolis.gr/?p=4307

Copyright © 2014 Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης. All rights reserved.