- Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης - http://www.sepeilioupolis.gr -

Σχετικά με τη συνδρομή μας, από ΑνΚιν.

Posted By ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΙΝΗΣΗ On Ιουνίου 28, 2014 @ 9:17 πμ In ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΙΝΗΣΗ | No Comments

 

Τώρα που τέλειωσε και η ΓΣ της ΔΟΕ ας  κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση σχετικά με τη συνδρομή μας και μερικές σκέψεις γύρω απ’ αυτήν. Η συνδρομή είναι 30 € και από αυτά τα 24 € πάνε στη ΔΟΕ και τα υπόλοιπα 6 € πάνε στο σύλλογό μας. Αυτά τα χρήματα, ευτυχώς, μαζεύονται χέρι- χέρι με μπλοκ αποδείξεων και δεν παρακρατούνται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών  (και πάλι ευτυχώς και έτσι να παραμείνει).

Στα σχολεία του συλλόγου μας εργάζονται 490 εκπαιδευτικοί με διάφορες σχέσεις εργασίας (μόνιμοι , αποσπασμένοι, από διάθεση, ΕΣΠΑ…..) Από αυτούς έχουν εξοφλήσει πλήρως την συνδρομή τους οι 270. Από τους υπόλοιπους οι περίπου 100 έχουν πληρώσει μόνο την α’ δόση των 15 € και οι  άλλοι περίπου 110 δεν  έχουν πληρώσει καθόλου συνδρομή. Είναι λοιπόν επιβεβλημένη η ανάγκη να μειωθεί κι άλλο η συνδρομή στη ΔΟΕ. Όμως ούτε στη φετινή Γ.Σ. αντιπροσώπων έγινε μπορετό να μειωθεί . Είναι  τέτοιες οι κομματικές ισορροπίες των αντιπροσώπων που δυστυχώς πέρασε η γραμμή των πλειοψηφούντων κομμάτων (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ). Ψηφίστηκε, με πλειοψηφία, ο προϋπολογισμός της, που περιείχε μέσα του προϋπολογισμένη συνδρομή 24 € για την επόμενη συνδικαλιστική χρονιά 2014-15 και άρα δεν άλλαξε τίποτα.

 ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                                                                         Γιάννης Χαλακατεβάκης


Article printed from Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης: http://www.sepeilioupolis.gr

URL to article: http://www.sepeilioupolis.gr/?p=4480

Copyright © 2014 Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης. All rights reserved.