- Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης - http://www.sepeilioupolis.gr -

Ενημέρωση για την ετήσια Τ.Γ. Συνέλευση

Posted By ΔΣ On Νοεμβρίου 30, 2014 @ 6:56 μμ In Aνακοινώσεις Δ.Σ. | No Comments

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

       Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι η ετήσια Τακτική Γενική  Συνέλευση του Συλλόγου μας έχει ορισθεί για τις 11 -12- 2014. Μας χορηγήθηκε άδεια *. Θα σας ενημερώσουμε για ότι εξελίξεις προκύψουν με ενημερωτικό, που θα περιλαμβάνει  την ημερήσια διάταξη και διευκρινήσεις για την συμμετοχή και την συνδρομή. Καλό θα ήταν να μην προγραμματιστούν  άλλες δράσεις για εκείνη τη μέρα, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να είμαστε όλοι παρόντες για να καθορίσουμε συλλογικά τη στάση μας απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στα σχολεία μας και να αποτρέψουμε την επίθεση που δεχόμαστε στα εργασιακά, ασφαλιστικά και συνδικαλιστικά δικαιώματά μας.

*Χορήγηση συνδικαλιστικής άδειας [1]

 

ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!                                                                                                                                                                                                     Το Δ.Σ.


Article printed from Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης: http://www.sepeilioupolis.gr

URL to article: http://www.sepeilioupolis.gr/?p=5099

URLs in this post:

[1] Χορήγηση συνδικαλιστικής άδειας: http://www.sepeilioupolis.gr/wp-content/uploads/2014/11/Χορήγηση-συνδικαλιστικής-άδειας.pdf

Copyright © 2014 Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης. All rights reserved.