- Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης - http://www.sepeilioupolis.gr -

Να διδάξουμε στα παιδιά την αλήθεια

Posted By ΔΣ On Νοεμβρίου 18, 2015 @ 7:28 μμ In Aνακοινώσεις Δ.Σ. | No Comments

 

Να διδάξουμε στα παιδιά την αλήθεια

Με αφορμή τα συκοφαντικά δημοσιεύματα για το 2ο Δημοτικό Ηλιούπολης και το πρόγραμμα «Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση σε μαθητές Στ’ Δημοτικού» που πραγματοποιήθηκε σ αυτό, το Δ.Σ του συλλόγου μας ενημερώνει γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς και τα ΜΜΕ, ότι η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση συμπεριλαμβάνεται  εδώ και χρόνια στα μαθήματα που διδάσκονται οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας στα πανεπιστήμια.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι, ως εκπαιδευτικοί, οφείλουμε να διδάσκουμε την επιστημονική και ιστορική αλήθεια και πάντα θα αγωνιζόμαστε μαζί με γονείς και εργατικό κίνημα ,για ορθό περιεχόμενο στην εκπαίδευση, βασισμένο  στις σύγχρονες ανάγκες των παιδιών και όχι της αγοράς     .

Για μας, ο ρόλος του σχολείου είναι η ολόπλευρη σύγχρονη ψυχοσωματική εκπαίδευση των μαθητών και όχι η στοχευμένη προσπάθεια ,της εφαρμοζόμενης εκπαιδευτικής πολιτικής, που θέλει την εκπαίδευση ένα ακριβοπληρωμένο αμφιβόλου ποιότητας εμπόρευμα.

Γονείς και εκπαιδευτικοί πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα για ενιαία  εκπαίδευση βασισμένη στις ανάγκες των παιδιών μας, αποκλειστικά δωρεάν, ισότιμη, χωρίς αποκλεισμούς, τρομοκρατία και αφορισμούς.

 

     Για το Διοικητικό Συμβούλιο

  Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                            Χήρα    Αγαθή                Παπακώστα Μαργαρίτα


Article printed from Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης: http://www.sepeilioupolis.gr

URL to article: http://www.sepeilioupolis.gr/?p=6181

Copyright © 2014 Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης. All rights reserved.