- Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης - http://www.sepeilioupolis.gr -

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ στα κρατητήρια της ΕΑΤ-ΕΣΑ

Posted By ΔΣ On Απριλίου 6, 2017 @ 11:11 μμ In Aνακοινώσεις Δ.Σ. | No Comments

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Συμπληρώνονται 50 χρόνια από την εγκαθίδρυση της επτάχρονης δικτατορίας της 21ης Απριλίου. Τα γεγονότα που προηγήθηκαν, όσα ακολούθησαν στη διάρκειά της, έως τις μέρες κατάρρευσης και παράδοσης της σκυτάλης στην αστική κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» υπό τον Κ. Καραμανλή (24 Ιούλη 1974), προσφέρουν πλούσια συμπεράσματα, χρήσιμα στους σύγχρονους εργατικούς, λαϊκούς αγώνες. Αποδεικνύουν ότι, προκειμένου η αστική τάξη να διασφαλίσει την απρόσκοπτη πορεία των συμφερόντων της, δεν διστάζει να καταφύγει σε κάθε αντιδραστικό μέσο, στη χρήση οποιουδήποτε αντιλαϊκού εργαλείου.

Οι εξελίξεις στα χρόνια της δικτατορίας επιβεβαίωσαν και πάλι ότι πλατιές εργατικές, λαϊκές, νεολαιίστικες δυνάμεις μπορούν τελικά να αντιδρούν και να κινητοποιούνται παρά τις συνθήκες ωμής βίας και ανοιχτής τρομοκρατίας

Σας καλούμε σε επίσκεψη-ξενάγηση στα κρατητήρια της ΕΑΤ-ΕΣΑ (Οδός Ευζώνων-Πάρκο Ελευθερίας, στάση ΜΕΤΡΟ: ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ) την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 και ώρα 11.οο π.μ. Για δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στα μέλη του Δ.Σ. έως την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017.


Article printed from Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης: http://www.sepeilioupolis.gr

URL to article: http://www.sepeilioupolis.gr/?p=7818

Copyright © 2014 Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης. All rights reserved.