- Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης - http://www.sepeilioupolis.gr -

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Posted By ΔΣ On Μαΐου 29, 2017 @ 12:27 πμ In Aνακοινώσεις Δ.Σ. | No Comments

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

  Πέμπτη 1 Ιούνη 2017

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Δ.Σ., σας καλεί στην  Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, την Πέμπτη 1 Ιούνη 2017, στις 8.30 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημ. Σχ. Ηλιούπολης  ( Φλέμιγκ 1 ), με θέματα:

 

ΘΕΜΑ 1Ο : Ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στη δημόσια εκπαίδευση.

 

ΘΕΜΑ 2ο: Συζήτηση της Ημερήσιας Διάταξης της 86ης Γ.Σ. της ΔΟΕ που θα σας  αποσταλεί.

 

ΘΕΜΑ 3ο :Προτάσεις-ψηφίσματα.

 

 Εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων του Συλλόγου για την 86η Γ.Σ. της ΔΟΕ, οι οποίοι θα αποφασίσουν τις θέσεις του Κλάδου, θα εκλέξουν το νέο Δ.Σ. της ΔΟΕ και αντιπροσώπους για το 37ο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ.

 

Η συζήτηση των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης θα γίνει από 8.30 π.μ. ως τις 13.00. Η ψηφοφορία για την εκλογή των αντιπροσώπων θα γίνει από 13.30 ως 18.30.

Δικαίωμα ψήφου και υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου. Τα ψηφοδέλτια θα σταλούν στο Δ.Σ. ως την Παρασκευή 26 Μάη 2017   στο email του Συλλόγου.

           

Μέλη του Συλλόγου μας είναι ή μπορούν να γίνουν όσοι εκπαιδευτικοί εργάζονται στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Συλλόγου μας, με οποιαδήποτε  ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ  (μόνιμοι, αποσπασμένοι, μεταταγμένοι, αναπληρωτές, ΕΣΠΑ).

Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν εγγραφεί ακόμα στο Σύλλογό μας τους καλούμε να γραφτούν  έως και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης 1/6/2017.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την πραγματοποίηση της Γ.Σ. έχει δοθεί συνδικαλιστική άδεια από την Α΄ Δ/νση για τους συναδέλφους μέλη του συλλόγου μας. Όσοι συνάδελφοι υπηρετούν στα σχολεία της περιοχής μας  και δεν είναι μέλη του Συλλόγου , δεν καλύπτονται από την παραπάνω άδεια .

 

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που είτε οφείλουν τη β΄ δόση της συνδρομής τους, είτε δεν έχουν πληρώσει καθόλου, να εξοφλήσουν την οφειλή τους.

Θυμίζουμε, η συνδρομή είναι για τους μόνιμους 28 € και για τους αναπληρωτές 15 €. Για την  ψηφοφορία απαιτείται αστυνομική ταυτότητα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στη Γ. Σ. και στις εκλογές για την ανάδειξη των Αντιπροσώπων της 86ης ΓΣ του Κλάδου που θα εκλέξουν και το νέο ΔΣ της ΔΟΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Το μοναδικό μας όπλο, απέναντι στην πολύπλευρη επίθεση που δεχόμαστε, είναι το Σωματείο μας.

 

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ!

 


Article printed from Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης: http://www.sepeilioupolis.gr

URL to article: http://www.sepeilioupolis.gr/?p=7919

Copyright © 2014 Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης. All rights reserved.