- Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης - http://www.sepeilioupolis.gr -

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ- ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ

Posted By ΔΣ On Ιουλίου 25, 2018 @ 3:12 μμ In Aνακοινώσεις Δ.Σ. | No Comments

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, οι οποίοι αυξάνονται συνεχώς και τη συμπαράστασή του στους τραυματίες και τους πυροπαθείς.

 

Παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των πυροσβεστών αλλά και εθελοντών που ρίχτηκαν στη μάχη της φωτιάς και των απεγκλωβισμών, έρχεται στην επιφάνεια η ανυπαρξία κεντρικού σχεδιασμού, συντονισμού, η σταθερή έλλειψη μέτρων αντιπυρικής προστασίας και δασοπυρόσβεσης. Είναι παράγοντες που έχουν επισημανθεί από το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα με ιδιαίτερα έντονο τρόπο και κατ’ επανάληψη το προηγούμενο διάστημα, ως προτεραιότητα για τη ζωή του εργαζόμενου λαού και δυστυχώς σήμερα η απουσία τους συμβάλλει καθοριστικά ώστε να μετράμε ανθρώπινες ζωές, σε μια ασύλληπτη τραγωδία.

 

Η κυβέρνηση άμεσα να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να ικανοποιηθούν οι πρώτες ανάγκες όσων έχουν πληγεί. Αυτή τη στιγμή όμως, προέχει η βοήθεια, η οργάνωση της ουσιαστικής και άμεσης αλληλεγγύης.

 

Ο θλιβερός απολογισμός της καταστροφικής πυρκαγιάς που ξεκίνησε χθες και που άφησε πίσω του βαριές συνέπειες επιβάλλει την με κάθε τρόπο άμεση στήριξη των πληγέντων ιδιαίτερα των τραυματιών που νοσηλεύονται και χρειάζονται αίμα.

 

Ο σύλλογος μας,  καλεί τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, αλλά και όλους τους εργαζόμενους,  να προσέρχονται στα νοσοκομεία  για να δώσουν αίμα.

 

Μπορούν να μεταβούν σε όλες τις αιμοδοσίες της Αττικής από τις 9 πμ. έως 14.00 καθώς και στις αιμοδοσίες των νοσοκομείων :

 

  • Γ.Ν.Α ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ

 

  • Γ.Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

 

  • Γ.Ν. Η ΕΛΠΙΣ (με έκτακτο διευρυμένο ωράριο από 09 π.μ. – 20 μ.μ.)

 

Επίσης μπορούν να δώσουν αίμα σε όλη τη χώρα στις πλησιέστερες νοσοκομειακές υπηρεσίες αιμοδοσίας.


Article printed from Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης: http://www.sepeilioupolis.gr

URL to article: http://www.sepeilioupolis.gr/?p=8575

Copyright © 2014 Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης. All rights reserved.