- Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης - http://www.sepeilioupolis.gr -

ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ

Posted By ΔΣ On Απριλίου 3, 2019 @ 11:53 μμ In Aνακοινώσεις Δ.Σ. | No Comments

Τα σεμινάρια των Συντονιστών Εκπαίδευσης 26, 27, 28 Μάρτη για την αξιολόγηση ακυρώθηκαν! Τα μπλοκάραμε και τις τρεις μέρες!

Η αξιολόγηση δε θα περάσει!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Στις 26, 27 και 28 Μάρτη το πρωί στο 2ο Πειραματικό Λύκειο Αθηνών ήταν προγραμματισμένα να γίνουν τα σεμινάρια των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου για την αξιολόγηση. Δεν έγιναν!

Από τις 8 π.μ. ο Σύλλογός μας, μαζί με τους ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ και τις ΕΛΜΕ της Α΄ Αθήνας, ήμαστε έξω από το Λύκειο αυτό  και δεν αφήσαμε κανέναν Συντονιστή να μπει μέσα. Έτσι μετά από κάποια ώρα οι Συντονιστές αποχωρούσαν και τα σεμινάρια ακυρώθηκαν και τις τρεις μέρες. Τα μπλοκάραμε και τις τρεις μέρες! Με τη δράση μας αυτή δείξαμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να μην ξεκινήσει καμία διαδικασία αξιολόγησης. Θα την μπλοκάρουμε:

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΕ, ΟΟΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΕΒ!

Συνεχίζουμε την υπεράσπιση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

·           Να αποσυρθεί ο ν. 4547/2018 και η Υ.Α. 1816/ΓΔ4 της αξιολόγησης.

·           Όχι στην αξιολόγηση – αυτοαξιολόγηση. Παιδαγωγική ελευθερία και δημοκρατία στο σχολείο.

·           Κηρύσσουμε απεργία – αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης που προβλέπει ο ν.4547/18 και η Υπουργική Απόφαση 1816 /ΓΔ4/11-1-2019. Καλούμε όλες και όλους τους συναδέλφους, όλους τους συλλόγους διδασκόντων των σχολείων ευθύνης του Συλλόγου μας σε καθολική συμμετοχή στην απεργία – αποχή. Η αξιολόγηση δεν θα περάσει.

·           Καλούμε το Δ.Σ. της ΔΟΕ να κηρύξει απεργία – αποχή από την αξιολόγηση.


Article printed from Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης: http://www.sepeilioupolis.gr

URL to article: http://www.sepeilioupolis.gr/?p=9233

Copyright © 2014 Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης. All rights reserved.