- Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης - http://www.sepeilioupolis.gr -

Αιμοδοσία – Τακτική γενική συνέλευση – β΄ δόση συνδρομής

Posted By ΔΣ On Απριλίου 16, 2019 @ 12:34 πμ In Aνακοινώσεις Δ.Σ. | No Comments

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

(αιμοδοσία, τακτική γενική συνέλευση, β΄ δόση συνδρομής)

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι η αιμοδοσία του Συλλόγου μας  έχει ορισθεί για την Τετάρτη 5/6 και η Τακτική Γενική Συνέλευση  του Συλλόγου μας  έχει ορισθεί για την Πέμπτη 6/6/2019.

 

Σας καλούμε να ανταποκριθείτε έγκαιρα  στην πρόσκληση του Δ.Σ.  και να καταβάλετε τη συνδρομή σας στην  προβλεπόμενη από το Δ.Σ. προθεσμία και  όχι την ημέρα  της  Γενικής Συνέλευσης, διαδικασία που προκαλεί προβλήματα τόσο στη διεξαγωγή της, όσο και στην εκλογική διαδικασία, αφού θα πρέπει να έχει γραφτεί η κατάσταση των μελών του Συλλόγου τα οποία έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης και στην εκλογική διαδικασία.

Σας καλούμε   λοιπόν να  συγκεντρώσετε  τη β΄ δόση της συνδρομής  μέχρι την  Τετάρτη  15 Μαΐου το αργότερο. Tην  ημέρα  της  Γενικής Συνέλευσης  δεν  θα  πληρώνονται συνδρομές.

 

Το Δ.Σ. θα στείλει σύντομα στα σχολεία τις καταστάσεις των μελών κάθε σχολικής μονάδας.

Θα βοηθήσει σημαντικά αν ένα μέλος σε κάθε Σχολείο συγκεντρώσει τις συνδρομές. Σε διαφορετική περίπτωση ένα μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου θα περάσει από το Σχολείο πριν την ορισμένη ημερομηνία.

Υπενθυμίζουμε:

  • Η συνδρομή (συνολικά)  για το τρέχον συνδικαλιστικό έτος 2018-2019 είναι 28 ευρώ  για τους μόνιμους εκπ/κούς και 15 ευρώ για τους αναπληρωτές.   
  • Η τακτοποίηση της ετήσιας συνδρομής είναι καταστατική υποχρέωση για τα μέλη του Συλλόγου.   
  • Δικαίωμα εγγραφής στον Σύλλογο έχουν όλοι οι συνάδελφοι που υπηρετούν με οποιαδήποτε μορφή εργασίας (μόνιμοι, αναπληρωτές) στα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής μας.
  • Την ημέρα της Γ.Σ. στην κατάσταση παρουσίας υπογράφουν μόνο τα μέλη του Συλλόγου. Η υπογραφή σ’ αυτήν την κατάσταση ή η παρουσία στο χώρο της Γ.Σ. ενός μη μέλους δεν έχει καμία σχέση με τη συνδικαλιστική άδεια που έχει δοθεί εκείνη την ημέρα στα μέλη του Συλλόγου.

 

Συμμετέχουμε όλοι μαζικά στη ζωή και δράση του Συλλόγου μας, συλλογικά αντιπαλεύουμε την αντιλαϊκή πολιτική! Κανείς μόνος /η! Στην συλλογική δράση βρίσκεται η δύναμή μας!


Article printed from Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης: http://www.sepeilioupolis.gr

URL to article: http://www.sepeilioupolis.gr/?p=9245

Copyright © 2014 Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης. All rights reserved.