Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης

"Μιχάλης Παπαμαύρος"

Σχολικός σύμβουλος για την κινητοποίηση κατά της αξιολόγησης

Επισυνάπτω την απάντηση του σχολικού συμβούλου της 10ης περιφέρειας κ. Χάρη Παπαδόπουλου στην κινητοποίηση που προκύρηξαν οι σύλλογοι Παρθενώνας και Μακρυγιάννης για το μπλοκάρισμα της επιμόρφωσης των Διευθυντών για την αξιολόγηση. Η επιστολή , αν και διαφωνώ στην ουσία της, είναι ενδιαφέρουσα και συμβάλλει στον προβληματισμό των ημερών για τις διάφορες … αξιολογήσεις.

Η-απάντηση-του-σχολικού-συμβούλου-στην-κινητοποίηση-των-συλλόγων-Παρθενώνας-και-Μακρυγιάννης

 

 ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                                                                         Γιάννης Χαλακατεβάκης

Υπογραφές κατά της αξιολόγησης

Συνάδελφισσες και συνάδελφοι,

Η ΔΟΕ έχει βγάλει κείμενο κατά της αξιολογησης και ζητά να συλλεχθούν υπογραφές. Ως διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου εκπαιδευτικών  Μ. Παπαμαύρος  πήραμε απόφαση να υπογράψουν το κείμενο και εδώ στην Ηλιούπολη όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι σε κάθε σχολείο, αν είναι δυνατόν όλοι, όπως γίνεται και πανελλαδικά. Τα μέλη του Δ. Σ. θα περάσουν από τα σχολεία για να συλλέξουν τις υπογραφές. Παρακαλούμε  τους διευθυντές/ τις διευθύντριες των σχολείων και των νηπιαγωγείων να τυπώσουν το κείμενο της ΔΟΕ. Αν σε κάποιο σχολείο δεν τυπωθεί από τη διεύθυνση καλούμε τους συναδέλφους να το τυπώσουν.

Συνάδελφισσες και συνάδελφοι,
δεν πιστεύουμε ότι αρκούν οι υπογραφές για να αντιμετωπιστούν οι απολύσεις που ετοιμάζει η κυβέρνηση υπό το ψευδώνυμο της αξιολόγησης. Θεωρούμε όμως πως η μαζική υπογραφή του κειμένου είναι ένα απαραίτητο πρώτο βήμα για να αντιμετωπιστεί η κυβερνητική επίθεση.

Σας επισυνάπτουμε το κείμενο της ΔΟΕ και ένα έντυπο για τις υπογραφές, για να τα εκτυπώσετε :  doe121213
ΔΟΕ_20140114_Εντυπο υπογραφων

ΤΟ Δ.Σ.