Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης

"Μιχάλης Παπαμαύρος"

Στάση εργασίας για πληροφορικάριους, από ΔΟΕ

Κινητοποίηση Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής  

Κήρυξη διευκολυντικής στάσης εργασίας

Τετάρτη 12/2/2014

 

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. προκηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας τις τρεις τελευταίες του πρωινού κύκλου και τις τρεις πρώτες του απογευματινού κύκλου προκειμένου να διευκολυνθούν να συμμετάσχουν οι συνάδελφοι μας Π.Ε. 19 -20 στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 12:00.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνεται από την ΠΕΚΑΠ (Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής) ενάντια στη συνεχιζόμενη υποβάθμιση της Πληροφορικής Παιδείας στο ελληνικό σχολείο.

 

Από τη Δ.Ο.Ε.

Ημερίδα για την αξιολόγηση

Ημερίδα των παρεμβάσεων ΠΕ – ΔΕ : Οι αξιολογητές ξανάρχονται! Η αντίσταση στην αξιολόγηση και το πρόταγμα για ένα άλλο σχολείο.

 ΜΑΡΑΣΛΕΙΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ, 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014, 10.30 – 19.30, ΜΑΡΑΣΛΗ 4, ΑΘΗΝΑ (ΜΕΤΡΟ, ΣΤΑΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ)

PROGRAMMA-HMERIDAS – AFISA

 

 

Συμπαράσταση στον αιρετό Γ. Χρόνη

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΗ ΓΙΩΡΓΟ

 

Το Δ.Σ του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης «Μ. Παπαμαύρος» εκφράζει τη συμπαράστασή του  στο συνάδελφο (αιρετό στο Γ΄ ΠΥΣΠΕ) Χρόνη Γιώργο  ο  οποίους κατηγορείται εξαιτίας της επιλογής του να βαθμολογήση αρνητικά, στις κρίσεις των διευθυντών, υποψήφιους που είχαν καταγγελθεί από συλλόγους εκπαιδευτικών για αυταρχική και αντισυναδελφική συμπεριφορά.

Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη κατηγορία εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο καταστολής της συνδικαλιστικής δράσης και ζητάμε να σταματήσει άμεσα.

 

ΤΟ Δ.Σ.

Ανάκληση ελέγχου νομιμότητας πτυχίων, από Α” Διεύθυνση

ΘΕΜΑ: «Έλεγχος νομιμότητας πτυχίων, πιστοποιητικών και λοιπών στοιχείων του προσωπικού μητρώου των εκπαιδευτικών της Α΄ Δ/νσης Π.Ε. Αθηνών».

              ΣΧΕΤ: 1)Το με αριθμ. πρωτ 1786/31-1-2014 έγγραφο μας

 

 

Με το παρόν ανακαλείται το ανωτέρω σχετικό έγγραφό μας, επειδή δημιουργήθηκε αναστάτωση στις σχολικές μονάδες της Α΄ Διεύθυνσης Π.Ε. Αθήνας, μετά την ενημέρωσή μας από Διευθυντές Δημοτικών Σχολείων και Συλλόγους Εκπαιδευτικών της Διεύθυνσής μας.

Η όλη διαδικασία θα διενεργηθεί αποκλειστικά από τους υπαλλήλους της Α΄

Διεύθυνσης Π.Ε. Αθηνών.

Η Διευθύντρια Εκπαίδευσης

της Α΄ Διεύθυνσης Π.Ε. Αθηνών

  ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗ