Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης

"Μιχάλης Παπαμαύρος"

Υπαγωγή του 9ου Δ/Σ Ηλ/λης στην σχολική επιτροπή, από Σχολ Επιτ.

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε την απόφαση της Σχολικής επιτροπής Π.Ε. για υπαγωγή του 9ου Δ/Σ στην σχολική επιτροπή του δήμου Ηλιούπολης από τον δήμο Υμηττού που ήταν έως τώρα.

Ψ315ΟΕΘΥ-9ΧΞ

 

Η εκδήλωση του Συλλόγου μας για το ασφαλιστικό, από ΑνΚιν

Η εκδήλωση του Συλλόγου μας για το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό που έγινε την προηγούμενη Τρίτη στο Μουσείο Εθνικής αντίστασης ήταν εξαιρετική. Οι ομιλητές κατατοπιστικότατοι και επεξηγηματικότατοι  έστω κι αν το νομοσχέδιο δεν έχει ακόμα κατατεθεί στη Βουλή. Ανέφεραν πολλά ιστορικά στοιχεία για την πορεία των ταμείων και  τον επιλήψιμο ρόλο των εκάστοτε  κυβερνήσεων που τελικά τα οδήγησαν σε αυτό το χάος. Με υπομονή και σαφήνεια απάντησαν σε πολλές διαδικαστικές ερωτήσεις για του καθενός μας την ιδιαίτερη περίπτωση. Δυστυχώς όμως εκείνο που δεν μπόρεσαν να πουν , γιατί μάλλον δεν υπάρχει, είναι η πρότασή τους. Τι κάνουμε τώρα με αυτή την οικονομική ασφυξία της χώρας; Καμία πειστική απάντηση.
Έτσι ή αλλιώς πάντως τους ευχαριστούμε έστω κι αν η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν πάλι απογοητευτική. Από ελάχιστη έως μηδενική.

 ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                                                                         Γιάννης Χαλακατεβάκης