ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!! Όλες και όλοι στην Πανεκπαιδευτική – Πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία και στην Απεργιακή Συγκέντρωση 10 π.μ. ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΘΑΡΑ – ΩΣ 15 ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ – ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΛΟΓΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ – ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ – ΜΑΖΙΚΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ!

  • ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ γιατί η κατάσταση στα σχολεία είναι εκρηκτική! Η υγεία και τα μορφωτικά δικαιώματα μπαίνουν σε σοβαρό κίνδυνο από την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης!

 · ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ γιατί εξαιτίας της κυβερνητικής αδιαφορίας η καθημερινότητα στο σχολείο γίνεται αφόρητη! Οι χιλιάδες εκπαιδευτικοί μαζί με τις δικές τους αγωνίες έχουν να διαχειριστούν τους φόβους και τα άγχη, την ανασφάλεια των μαθητών, τα ερωτήματα των γονιών σε συνθήκες που το μάθημα γίνεται δύσκολο και πολύπλοκο!

  • · ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ γιατί απαιτούμε να παρθούν εδώ και τώρα μέτρα προστασίας της υγείας όλων των εργαζομένων με την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας.
  • ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ γιατί καταδικάζουμε τον αντιδημοκρατικό και αυταρχικό κατήφορο της κυβέρνησης, το χτύπημα των αγωνιζόμενων μαθητών, υγειονομικών…

ΩΣ ΕΔΩ – ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!

 Απεργούμε, συμμετέχουμε στις Συγκεντρώσεις, στα Συλλαλητήρια και τις Απεργίες γιατί εδώ είναι η δύναμή μας! Τίποτα δε χαρίζεται, όλα με αγώνες κατακτιούνται!
Όλοι/όλες στο Συλλαλητήριο των Συνδικάτων, Τρίτη 13 Οκτώβρη, 18:30 Σύνταγμα.
 

Όλοι/όλες στην Απεργία 15 Οκτώβρη & στο Απεργιακό Συλλαλητήριο, 10:00 π.μ. Προπύλαια.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ! ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ!