ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ! ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΑΓΩΝΑ! Συλλαλητήριο Συνδικάτων Κυριακή 12/3 στις 12μ στο Σύνταγμα . Πέμπτη 16/3 ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ. Υπογράφουμε όλοι Απεργία – Αποχή, διεκδικούμε

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΑΓΩΝΑ!

Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές σε όλη τη χώρα και Κλιμακώνουμε την πάλη μας μαζί με γονείς, μαθητές, φοιτητές, όλους τους εργαζόμενους!

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ – ΜΑΘΗΤΩΝ!

ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ «ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ» δε θα συγκαλυφθεί!

ΕΝΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ  ΠΟΥ – ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ Ε.Ε. – ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ!

ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ: Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ – Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ!

Οργανωμένοι στα Σωματεία μας, διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τη νέα γενιά. Συνεχίζουμε τον αγώνα για την προστασία της ζωής, της υγείας και της μόρφωσης για όλο τον λαό. Συνεχίζουμε ακόμα πιο πολλοί ακόμα πιο αποφασισμένοι! Δεν είναι η ώρα της σιωπής, είναι η ώρα της διεκδίκησης!

Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ε Χ Ο Υ Μ Ε   Μ Α Ζ Ι Κ Α :

-        ΚΥΡΙΑΚΗ 12/3 ΣΤΙΣ 12μ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 11.15 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ.

-        ΠΕΜΠΤΗ 16/3 ΝΕΑ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΑΝΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.

-        Υπογράφουμε και στα υπόλοιπα σχολεία μας μαζικά τη Δήλωση Συμμετοχής στην Απεργία Αποχή από την ατομική αξιολόγηση και συμμετέχουμε στις στάσεις εργασίας της ΔΟΕ και του Συλλόγου μας, ώστε να μην πραγματοποιηθούν οι προβλεπόμενες διδασκαλίες.

-        Στέλνουμε παντού την επιστολή της ΔΟΕ προς τους γονείς.

-        Θα καλέσουμε άμεσα σε Σύσκεψη τις Ενώσεις, τους Συλλόγους Γονέων και γονείς.

-        Απαιτούμε το ΔΣ της ΔΟΕ να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για υπογραφή ΣΣΕ με βάση την πρόταση που έχουμε καταθέσει ΣΥΛΛΟΓΟΙ Π.Ε. κι ΕΛΜΕ.

Κάνουμε τον θρήνο οργή και την οργή αγώνα! Το χρωστάμε στους 57 νεκρούς των Τεμπών!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Κάνουμε τον θρήνο οργή και την οργή αγώνα!

Το χρωστάμε στους 57 νεκρούς των Τεμπών!

Η 7η Μάρτη θα μείνει χαραγμένη βαθιά στη μνήμη του λαού της Ηλιούπολης.Ένα ανθρώπινο ποτάμι πορεύτηκε από την πλατεία Φλέμινγκ έως την κεντρική πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Ένα ανθρώπινο ποτάμι έγινε η φωνή των 57 νεκρών του σιδηροδρομικού εγκλήματος στα Τέμπη. Έκανε τον θρήνο οργή και την οργή αγώνα! Για να μην επιβληθεί η σιωπή. Για να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη. Για να έρθει η προστασία της ζωής του λαού στο προσκήνιο κόντρα στην εγκληματική πολιτική του κέρδους.

Χαιρετίζουμε όλους όσοι συμμετείχαν στην διαδήλωση διαμαρτυρίας παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Τους μαθητές των σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων  της πόλης μας, τους γονείς τους,τους γονείς με τα μωρά στην αγκαλιά ή στα καροτσάκια τους, τους εκπαιδευτικούς, τους μικρομαγαζάτορες της πόλης μας,  τους εργαζόμενους του Δήμου Ηλιούπολης, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες της Πόλης μας, τους εργάτες από το φάρμακο, τους οικοδόμους, τους εργαζόμενους από το εμπόριο, τον επισιτισμό, εργαζόμενους σε διαφόρους κλάδους.

Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες χιλιάδες λαού που την επομένη μέρα Τετάρτη 8 Μαρτίου παγκόσμια ημέρα των Γυναικών, πλημμύρισαν όλη τη χώρα και συνέβαλαν με τη συμμετοχή τους ώστε να καταγραφούν τα μαζικότερα συλλαλητήρια των τελευταίων χρόνων .

Οι συγκεντρώσεις εκατοντάδων  χιλιάδων λαού έστειλαν μήνυμα «ότι δεν φταίει η κακιά η (χ)ώρα». Φταίει το κέρδος. «Φταίνε αυτοί που κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα».

Χιλιάδες στόματα διαβεβαίωσαν ότι συνεχίζουμε: Με οργάνωση και αγώνα. Για σύγχρονες ασφαλείς, φτηνές συγκοινωνίες για τον λαό. Για την προστασία της ανθρώπινης ζωής στους χώρους δουλειάς , στα σχολεία, στις σχολές , παντού. Για να έχουμε δημόσια και σύγχρονη υγεία για όλο το λαό.

Έστειλαν και στέλνουν μηνύματα στην κυβέρνηση και στους γνωστούς – αγνώστους, οι οποίοι για ακόμη μία φορά εμφανίστηκαν με μοναδικό στόχο τη διάλυση της τεράστιας αυτής συγκέντρωσης  ότι το κλίμα τρομοκρατίας και καταστολής δεν θα περάσει!

Βάζουμε τις ζωές μας πάνω από τα κέρδη τους!!!

Όλοι και όλες στο Σύνταγμα την Κυριακή 12 Μάρτη στις 12.00μμ. στο νέο μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο που οργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Πειραιά και τα Συνδικάτα της Αττικής. Να είμαστε ακόμα πιο πολλοί!!!

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ θΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΩΝΗ!