- Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης - https://www.sepeilioupolis.gr -

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Posted By ΔΣ On Νοεμβρίου 8, 2021 @ 8:34 μμ In Aνακοινώσεις Δ.Σ. | No Comments

 
ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

1.ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ΣΤΟ 1Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΥ 1),  18.00 μ.μ. – 21.00μμ.

2. ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ(ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ) ΑΠΟ 9.00π.μ. – 17.30μ.μ.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης «Μ.Παπαμαύρος», καλεί όλα τα μέλη του σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στο 1ο Δημοτικό Ηλιούπολης (Παπαμαύρου 1), τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 από τις 18.00 μ.μ. – 21.00μ.μ. και σε Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής την Τρίτη 30 Νοεμβρίου στο Μουσείο ΕθνικήςΑντίστασης Ηλιούπολης από 9.00π.μ. – 17.30μ.μ. Επισημαίνουμε ότι για πρώτη φορά δε δόθηκε συνδικαλιστική άδεια σε κανέναν Σύλλογο Εκπαιδευτικών κι ΕΛΜΕ και γι’ αυτό η Τακτική Γενική  Συνέλευση θα γίνει τη Δευτέρα 29/11 το απόγευμα 6μμ-9μμ και οι εκλογές θα γίνουν την επόμενη μέρα Τρίτη 30/11 στο εκλογικό κέντρο που προαναφέρθηκε, καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια της  ημέρας  9π.μ.–5.30μ.μ., ώστε να διευκολυνθεί η μαζική προσέλευση όλων των συναδέλφων.

Ημερήσια διάταξη:

  • Εκλογή προεδρείου και εφορευτικής επιτροπής.
  • Οικονομικός απολογισμός Ταμείου και ψήφισή του.
  • Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ. Συλλόγου – Κριτική Πεπραγμένων και Ψήφισή τους.
  • Προτάσεις μελών για τη νέα συνδ. χρονιά – Ψήφιση των προτάσεων – Ψηφίσματα.
  • Θέσεις, τοποθετήσεις εκπροσώπων των παρατάξεων και μεμονωμένων υποψηφίων.
  • Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.) του Συλλόγου.

 Η εκλογική διαδικασία θα αρχίσει στη 9.00 π.μ. και θα λήξει 5.30 μ.μ.στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας (χρήση μάσκας, αποστάσεις κλπ). Η ψηφοφορία γίνεται με αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο παραστατικό, καθώς και την απόδειξη πληρωμής της συνδρομής μας. Παράκληση οι συνάδελφοι να προσέρχονται στο καθορισμένο εκλογικό τμήμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας (όσοι εργάζονται στο ολοήμερο, μπορούν να έρχονται το πρωί και αντίστροφα αλλά και οι συνάδελφοι που εργάζονται στα πολύ κοντινά στο εκλογικό κέντρο σχολεία να έρχονται να ψηφίζουν στα κενά τους), ώστε να μη δημιουργηθεί κανένας συνωστισμός ή καθυστέρηση.

Μέλη του Συλλόγου μας είναι ή μπορούν να γίνουν όσοι εκπαιδευτικοί εργάζονται στα Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία της περιοχής μας, με οποιαδήποτε  ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ  (μόνιμοι, αποσπασμένοι, μεταταγμένοι, συμβασιούχοι αναπληρωτές).

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κάποιος μέλος του Συλλόγου είναι να πληρώσει τη συνδρομή του μέχρι την ημέρα  των εκλογών. Η συνδρομή είναι για τους μόνιμους 25 € (22 για τη ΔΟΕ και 3 για τον Σύλλογο), για τους αναπληρωτές πλήρους ωραρίου 15 € και μειωμένου ωραρίου 7 ευρώ (και τα 15 και τα 7 αντίστοιχα είναι για τη ΔΟΕ, ο Σύλλογος δεν κρατάει τίποτα από τους αναπληρωτές συναδέλφους). Παράκληση να τακτοποιηθούν έγκαιρα οι συνδρομές είτε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου  Τράπεζα Πειραιώς με IBAN: GR54 0171 0400 0060 4013 8271 246 με την προϋπόθεση να μη χρεώνονται στον Σύλλογο έξοδα μεταφοράς) είτε κατά σχολείο ή  στα μέλη του Δ.Σ. και μόνο όσοι δεν προλάβουν να πληρώσουν είτε στη Γ.Σ.  29/11, είτε στις 30/11 στο εκλογικό τμήμα.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου είτε ως  παρατάξεις είτε ως μεμονωμένοι υποψήφιοι . Τα ψηφοδέλτια θα σταλούν ως την Κυριακή  21 Νοεμβρίου στο email του Συλλόγου ή θα παραδοθούν στο Δ.Σ. την ίδια μέρα στις 7 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου.

 

Παράκληση, επειδή οι συνθήκες διεξαγωγής των αρχαιρεσιών   είναι ιδιαίτερες , όσοι συνάδελφοι  έχουν τη δυνατότητα και μπορούν να βοηθήσουν στην εφορευτική επιτροπή, να το δηλώσουν στο mail του Συλλόγου.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, παίρνουμε μαζικά μέρος στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές του Συλλόγου μας. Το μοναδικό μας όπλο, απέναντι στην πολύπλευρη επίθεση που δεχόμαστε είναι το Σωματείο μας! Ο Σύλλογός μας, το Σωματείο μας είναι το δικό μας όπλο απέναντι στην αντιλαϊκή και αντιεκπαιδευτική πολιτική. Με τη μαζική συμμετοχή μας στις συλλογικές διαδικασίες του το υπερασπιζόμαστε, ιδιαίτερα τώρα που με τον νόμο 4808/2021 (ν. Χατζηδάκη) θέλουν να βάλουν χέρι στα σωματεία μας! Δε τους τα χαρίζουμε, τα σωματεία μας χτίστηκαν με αγώνες και θυσίες!

Ιδιαίτερα αυτή τη φορά συμμετέχουμε ακόμα πιο μαζικά στις διαδικασίες του Συλλόγου μας, απαντώντας κι έτσι στη μεγάλη επίθεση στη δομή και το περιεχόμενο του δημόσιου σχολείου, με την αυτονομία και την αξιολόγηση, αλλά και στις απαγορεύσεις και την τρομοκρατία! ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΟΣ/Η!


Article printed from Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης: https://www.sepeilioupolis.gr

URL to article: https://www.sepeilioupolis.gr/?p=10530

Copyright © 2014 Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης. All rights reserved.