ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21/12 ΚΑΙ ΩΡΑ 13.30 ΣΤΗΝ Α΄ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΘΗΝΑΣ!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21/12 ΚΑΙ ΩΡΑ 13.30 ΣΤΗΝ Α΄ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΘΗΝΑΣ!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ!

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ 13ου ΚΑΙ 14ου ΜΙΣΘΟΥ, ΞΕΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΜΚ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ 2016-17, ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!

Λίγο πριν κλείσουν τα σχολεία αλλά και πριν φύγει το 2021, τα κενά στα σχολεία της Π.Ε. είναι πολλά και στην περιοχή μας!!

Αποδεικνύεται πως η μεγαλύτερη αγωνία της κυβέρνησης είναι πως θα εφαρμόσει πιστά όλες τις κατευθύνσεις του ΟΟΣΑ και της ΕΕ και αυτό φυσικά δεν  έχει καμία σχέση  με την πραγματική αναβάθμιση του Δημόσιου Σχολείου και την ουσιαστική μόρφωση των μαθητών μας! . Εξαπατούν τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές με τους ισχυρισμούς ότι «δεν υπάρχουν κενά στα σχολεία», και ότι «φέτος έχουν γίνει οι περισσότερες προσλήψεις αναπληρωτών», την ίδια στιγμή που στα σχολεία εργάζονται 5.471 λιγότεροι εκπαιδευτικοί σε σχέση με την περσινή χρονιά.

 Λείπουν εκπαιδευτικοί  ειδικοτήτων, παράλληλες στηρίξεις,  δεν υπάρχει καμία αναπλήρωση σε περιπτώσεις απουσίας εκπαιδευτικού,  και το «μεγαλείο» της απαξίωσης της Δημόσιας Εκπαίδευσης αποκαλύπτεται ακόμη περισσότερο, τη στιγμή που  υπάρχουν τόσες ανάγκες,  συνάδελφοί μας προσλήφθηκαν με το απαράδεκτο καθεστώς του μειωμένου ωραρίου, που σημαίνει μειωμένος μισθός, μειωμένα ένσημα και μειωμένη προϋπηρεσία, την ίδια ώρα που είναι αναγκασμένοι να γυρνούν σε 4 και 5 σχολεία την εβδομάδα. Δε συμβιβαζόμαστε με τη μισή δουλειά, με τη μισή ζωή! Όλοι οι συνάδελφοι με πλήρες ωράριο.  Μόνη ελπίδα μας η συλλογική μας δράση μέσα από τον Σύλλογό μας, η δυνατή φωνή όλων μας!

Απαιτούμε ΑΜΕΣΑ να καλυφθούν όλα τα κενά σε όλα τα σχολεία! Να επαναφέρει η κυβέρνηση τον 13ο και 14ο μισθό σε όλους τους εκπαιδευτικούς και σε όλους τους εργαζόμενους. Όχι στην ακρίβεια και την εξαθλίωση! Να δοθούν τα ΜΚ σε όλους τους νεοδιόριστους και αναπληρωτές συναδέλφους μας, που έχουν καταδικαστεί σε οικονομικό στραγγαλισμό, καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε βασικές ανάγκες και να ξεπαγώσουν για το 2016-17 και να καταργηθεί το απαράδεκτο καθεστώς του μειωμένου ωραρίου και να μετατραπούν όλες οι προσλήψεις ΑΜΩ σε πλήρους ωραρίου.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. Α΄ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21/12 στις 13.30 (Χίου 16-18)!