Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης

"Μιχάλης Παπαμαύρος"

Παρασκευή 4-11-22 διαδηλώνουμε στην Ηλιούπολη ! Στην Επιτροπή κατά της ακρίβειας συμμετέχει και ο Σύλλογος μας!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Καμία ΑΝΑΜΟΝΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!

Να μην πληρώσει ΞΑΝΑ  ο ΛΑΟΣ!!!!

Παρασκευή 4-11-22 διαδηλώνουμε στην Ηλιούπολη !

Στην καθημερινή υποβάθμιση της ζωής μας λέμε όχι!

Τα προβλήματα της εργατικής οικογένειας συσσωρεύονται ολοένα και περισσότερο. Η ακρίβεια σαρώνει το όποιο εισόδημα μας, οι ανατιμήσεις στα Super Market, στα καύσιμα, στο ηλεκτρικό ρεύμα, στην ενέργεια συνολικά, στα ενοίκια, προκαλούν οργή και αγανάκτηση μας. Η παραπέρα υποβάθμιση, οι μετακινήσεις των γιατρών και η κατάργηση του κέντρου ελέγχου Covid στο Κ.Υ. της πόλης μας, απαιτούν την παραπέρα οργανωμένη αντίδραση μας

Δισεκατομμύρια μοιράζονται απλόχερα σε τράπεζες εταιρείες παροχής ενέργειας και πολυεθνικές στο χώρο της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, στον τουρισμό. Για τους εργαζόμενους, φοροληστεία, δημοτικά τέλη, ακρίβεια, χαμηλοί μισθοί, ανεργία, υψηλό κόστος στην υγεία, στην ενέργεια, στα σχολικά είδη, ανατιμήσεις σε είδη πλατιάς κατανάλωσης και παραινέσεις των κυβερνώντων ότι με υπακοή, οικονομία και σωστή διαχείριση θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε με 3,60. Ότι θα σωθούμε με τον προσωπικό γιατρό, με τα επιδόματα τύπου pass και με το Καλάθι του Νοικοκυριού.

Δεν πάει άλλο, δε σφίγγουμε άλλο το ζωνάρι. Έχουμε πείρα, τους αγώνες μας στο Κ Υ Ηλιούπολης, στην αποτροπή πλειστηριασμών συντοπιτών μας, στις παρεμποδίσεις παραβίασης δικαιωμάτων σε πολυκαταστήματα της περιοχής μας και αλλού. Δανειζόμαστε πείρα από τους νικηφόρους αγώνες εργατικών σωματείων που κατάφεραν να υπογράψουν συλλογικές συμβάσεις και όχι μόνο.

Βάζουμε σε προτεραιότητα το δικό μας δίκιο, το δίκιο των παιδιών μας. Ενισχύουμε τη συμμετοχή στην γενική απεργία στις 9 Νοέμβρη. Καμία αναμονή.

Σας καλούμε στην πικετοφορία που οργανώνουν σωματεία και φορείς της πόλης μας την Παρασκευή 4 Νοέμβρη 2022. Ώρα και τόπος συγκέντρωσης 6.00μμ στην πλατεία Κανάρια με κατεύθυνση την κεντρική πλατεία.

Η οργή και η αγανάκτηση όλων μας, να κατατεθεί στον αγώνα για να έχουμε λύσεις προς όφελος μας. Ο ξεσηκωμός των λαών της Ευρώπης δείχνει ότι η οργανωμένη πάλη είναι μονόδρομος. Δυναμώνουμε τον αγώνα κόντρα στα σχέδια κυβέρνησης και εργοδοσίας. Έχουμε την ικανότητα και την δύναμη να τους νικήσουμε!

Απαιτούμε:

  • Αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις

  • Μέτρα προστασίας από το μεγάλο κύμα της ακρίβειας

  • Φτηνή ενέργεια για το λαό

  • Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα

  • Κανένας πλειστηριασμός

  • 24ωρη πλήρη λειτουργία του Κ Υ

  • Πρόσληψη μόνιμου ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και μονιμοποίηση των συμβασιούχων

  • Να μην κλείσει το κέντρο αναφοράς και εμβολιασμού Covid Ηλιούπολης

  • Καμιά συμμετοχή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

Έλα μαζί μας στην πικετοφορία στις 4 Νοέμβρη

Είναι και δική σου υπόθεση η επιτυχία της απεργίας 9-11 και ο αγώνας για την επιβίωση μας