1η ΜΑΗ 2023 11πμ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ- ΚΥΡΙΑΚΗ 30/4 στις 10 π.μ. ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΑΜΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

1η  ΜΑΗ 1886 – 1η ΜΑΗ 2023: ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

1η ΜΑΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 10πμ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ!

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΑΜΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  30/4 στις 10 π.μ.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, ,

Τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά και τους ηρωικούς αγώνες της εργατικής τάξης και όλων των εργαζομένων ο Σύλλογός μας διοργανώνει μαζί με τον Σύλλογο «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» για τα μέλη του,  ξενάγηση στο Θυσιαστήριο της Καισαριανής και στο Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης Καισαριανής την Κυριακή 30 Απρίλη στις 10.00 πμ. Την  ξενάγηση θα κάνει μέλος της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Καισαριανής.

 Το Θυσιαστήριο της Καισαριανής συμβολίζει διαχρονικά τους αγώνες της εργατικής τάξης και του Λαού μας για κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση! Ο τόπος που βάφτηκε με το αίμα εκατοντάδων αγωνιστών ανάμεσα στους οποίους και των 200 κομμουνιστών – αγωνιστών κατά του ναζισμού την 1η Μάη του 1944 αποτελεί ζωντανό κομμάτι της ιστορίας των περιοχών μας.

 200

 

 


 καισ

      

 

 

 

Η μεγαλύτερη δικαίωση για την θυσία των αγωνιστών του λαού είναι η μνήμη και η

συνέχιση του αγώνα, για να μην ξεχνούν οι μεγαλύτεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι!  

Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά! Οι αγώνες των εργατών όλου του κόσμου, θα νικήσουν! Δε θα θυσιάσουμε τη ζωή μας για τα κέρδη των λίγων

 Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό!

 1η ΜΑΗ, μέρα αγώνα, τιμής και ανυπακοής!

Από το Σικάγο ως την Καισαριανή, ζήτω η 1η Μάη κι η πάλη η ταξική!

Τη Δευτέρα 1η Μάη συμμετέχουμε μαζικά στη μεγάλη Απεργιακή Εργατική Συγκέντρωση της Αθήνας 11πμ στο Σύνταγμα με προσυγκέντρωση στις 10 π.μ. στα Προπύλαια.