Συνεχίζουμε και τον Ιούνιο, με Στάσεις Εργασίας από 1-3 ώρες για την αποτροπή της αξιολόγησης – κατηγοριοποίησης

Συνεχίζουμε και τον Ιούνιο, με Στάσεις Εργασίας για αποτροπή της αξιολόγησης – κατηγοριοποίησης. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης «Μ. Παπαμαύρος», στα πλαίσια του αγώνα μας ενάντια στην αξιολόγηση – κατηγοριοποίηση σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών κηρύσσει (με βάση και τις κηρυγμένες στάσεις εργασίας του Δ.Σ. της ΔΟΕ) από την Πέμπτη 1/6/2023 ως και την Πέμπτη 15/6/2023 από 1-3 ώρες στάσεις εργασίας στο ωράριο κάθε συναδέλφου, σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας των σχολείων και συγκεκριμένα μεταξύ 8 π.μ. και 17.30, και καλύπτει όλους τους συναδέλφους που εργάζονται στα σχολεία του Συλλόγου μας. Συγκεκριμένα οι στάσεις κηρύσσονται στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της Υ.Α. 9950/ΓΔ5 ΦΕΚ 388/27-1-2023 «Ρύθμιση ειδικότερων και λεπτομερειακών θεμάτων σχετικά με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και τη διαδικασία διενέργειάς της».

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καλεί τους νεοδιόριστους συναδέλφους να δηλώνουν όσες ώρες χρειάζονται (1-3) για να μην πραγματοποιηθούν όσες παρακολουθήσεις διδασκαλίας οριστούν.

Θυμίζουμε ότι όλη η διαδικασία που προηγείται της παρακολούθησης διδασκαλίας (επικοινωνία με αξιολογητή/τρια ή συνεργασία, ανέβασμα ή αποστολή επιστημονικών προσόντων…) καλύπτεται από την απεργία αποχή που έχουν προκηρύξει ΔΟΕ και ΠΟΣΕΕΠΕΑ και κάθε συνάδελφος που έχει υπογράψει απεργία-αποχή δεν είναι υποχρεωμένος/η και δεν πρέπει να κάνει κάτι από αυτά.

Σε κάθε περίπτωση, κάθε νεοδιόριστος συνάδελφος που επικοινωνεί μαζί του/της ο/η Σύμβουλος Εκπαίδευσης – αξιολογητής/τρια απευθύνεται αμέσως στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας, για να αποτρέψουμε μαζί, Δ.Σ. και εκπαιδευτικοί του σχολείου, την εφαρμογή της αξιολόγησης-κατηγοριοποίησης.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!