Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης

"Μιχάλης Παπαμαύρος"

Παιδαγωγική ομάδα

      Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

 

Η Παιδαγωγική Ομάδα του συλλόγου στην πρώτη, για φέτος, συνάντηση αποφάσισε να μελετήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας καθημερινά στην τάξη ιδιαίτερα όταν έχουμε μαθητές που προκαλούν οποιαδήποτε αναστάτωση. Μαθητές με ιδιαίτερες συμπεριφορές εντός και εκτός Τάξης. Συμπεριφορές που δυσκολεύουν τη δουλειά μας.

Στην επόμενη συνάντηση, η οποία θα γίνει την Τρίτη 27/11/2012 στις 6.00 στα γραφεία του συλλόγου (2ο δημοτικό , είσοδος από Ακομινάτου), θα καθορίσουμε τους στόχους αλλά και τον τρόπο που θα προσεγγίσουμε αυτό το σοβαρό θέμα.

Δε θέλουμε να υποκαταστήσουμε ειδικούς, επιστήμονες και Σχολικούς Συμβούλους, ούτε να βγάλουμε διαγνώσεις. Θέλουμε να καταγράψουμε το πρόβλημα, να διερευνήσουμε αιτίες ίσως και λύσεις και να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε το σύνολο των εκπαιδευτικών.

Η συμβολή του καθένα μας και η μεταφορά εμπειριών ( θετικών και αρνητικών ) είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Ελπίζουμε στη συμμετοχή σας, όπως επίσης και στην προθυμία όλων να συγκεντρώσουμε κάποια στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε μια καλή περιγραφή.

Στην ομάδα μπορούν και είναι καλό να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ  ΛΑΜΠΟΥΔΗ                                    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΛΥΜΠΕΡΗΣ