- Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης - https://www.sepeilioupolis.gr -

Δελτίο τύπου από την 2η ημερη της 87ης ΓΣ της ΔΟΕ

Posted By ΑΣΕ On Ιουνίου 24, 2018 @ 11:38 μμ In ΑΣΕ,Ενημέρωση,Παρατάξεις | No Comments

Α.Σ.Ε. ψηφ. που στηρίζει το ΠΑΜΕ [1]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίστηκαν σήμερα Κυριακή 24 Ιουνίου 2018, οι εργασίες της 87ης Γενικής Συνέλευσης της ΔΟΕ στο Ξενοδοχείο Novotel, με τοποθετήσεις – κριτική των αντιπροσώπων επί των πεπραγμένων της Ομοσπονδίας και τη δευτερολογία του Προέδρου.

Κατά τις ομιλίες τους επί των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, οι αντιπρόσωποι της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών και τα εκλεγμένα μέλη της στο ΔΣ , επικέντρωσαν κυρίως σε ζητήματα του χαρακτήρα των συνδικάτων και του κινήματος στις σημερινές συνθήκες, αλλά και σε άλλα που έχουν να κάνουν με τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών, τα ιδιαίτερα οξυμένα προβλήματα των συμβασιούχων-αναπληρωτών εκπαιδευτικών, των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων κ.ά.

Οι εργασίες της 2ης μέρας της 87ης Γ.Σ. έληξαν  με την δευτερολογία του Προέδρου, την  ψήφιση του οικονομικού απολογισμού – προϋπολογισμού και τη συζήτηση για το διεκδικητικό πλαίσιο.

Δείτε στο παρακάτω link τις τοποθετήσεις των μελών του Δ.Σ. της ΔΟΕ και αντιπροσώπων-εκλεγμένων με το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών:

 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLtPm0HVW3VpKNDhRinvgx_HOmK5fv_hGP [2]

Αθήνα 24-6-2018


Article printed from Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης: https://www.sepeilioupolis.gr

URL to article: https://www.sepeilioupolis.gr/?p=8540

URLs in this post:

[1] Image: http://www.sepeilioupolis.gr/wp-content/uploads/2018/04/Α.Σ.Ε.-ψηφ.-που-στηρίζει-το-ΠΑΜΕ.jpg

[2] https://www.youtube.com/playlist?list=PLtPm0HVW3VpKNDhRinvgx_HOmK5fv_hGP: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtPm0HVW3VpKNDhRinvgx_HOmK5fv_hGP

Copyright © 2014 Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης. All rights reserved.