Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης

"Μιχάλης Παπαμαύρος"

Σύσκεψη Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος με ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ

Το ΔΣ του Σωματείου μας, έχοντας πάγια θέση την ισοτιμία των γυναικών αλλά και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων των αναπληρωτριών εκπαιδευτικών, αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόσκληση της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος (ΟΓΕ) σε ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ  μπροστά στην 8η Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Εργαζόμενης Γυναίκας, και να συμμετέχει στη σύσκεψη που καλείται στο πλαίσιο της καμπάνιας της, «λάστιχο ωράριο-λάστιχο ζωή», στις 23/2 στις 18.00 στα γραφεία της ΟΓΕ. Παρακάτω ακολουθεί αναλυτικά η πρόσκληση:

 

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) στο πλαίσιο της καμπάνιας της «λάστιχο – ωράριο, λάστιχο – ζωή» καλεί τα Σωματεία Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής (ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ) σε σύσκεψη την Κυριακή 23/2/2020, στις 18.00, στα γραφεία της ΟΓΕ (Βερανζέρου 1 Πλ. Κάνιγγος).

 

Στη συνάντησή μας μπορούμε να ανταλλάξουμε προβληματισμούς και/ να συζητήσουμε για τις επιπτώσεις των ελαστικών εργασιακών σχέσεων  στη ζωή και τα δικαιώματα των εργαζόμενων γυναικών στην εκπαίδευση,  να συντονίσουμε την δράση μας  με βάση τις αγωνιστικές διεκδικήσεις για μόνιμη και σταθερή εργασία με μέτρα προστασίας της μητρότητας. Η πρωτοβουλία αυτή, μπροστά στην 8η Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Εργαζόμενης  Γυναίκας, αποτελεί συνέχεια της περυσινής κοινής δράσης της ΟΓΕ και σωματείων στην εκπαίδευση στην Αττική για τα δικαιώματα των αναπληρωτριών εκπαιδευτικών.»