Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης

"Μιχάλης Παπαμαύρος"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    Το Δ.Σ. του συλλόγου μας καλεί τις Δ/ντριες-Δ/ντές των Δημοτικών Σχολείων και τις Προϊστάμενες-ους των Νηπιαγωγείων της περιοχής μας, σε συνάντηση την Πέμπτη  27/4/2017 και ώρα 7.00 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου με θέμα: Συζήτηση  σχετικά με τις εγγραφές μαθητών και νηπίων –προνηπίων .

Εκδήλωση – συζήτηση

Την Παρασκευή 21/4, στις 19.30, πραγματοποιήθηκε στο  αναψυκτήριο του Άλσους Δ. Κιντής, εκδήλωση – συζήτηση, που διοργανώθηκε για τη μαύρη επέτειο των 50 χρόνων απ’ το πραξικόπημα και εν’ όψει της εκδίκασης της επίθεσης στο «Συνεργείο», με κατηγορούμενους τους Μίχο, Λαγό και πέντε άλλα μέλη της Χ.Α..

 

 

Συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ για οργανικά κενά, από ΑνΚιν

Επικολλώ τις παρακάτω ενημερωτικές ανακοινώσεις των αιρετών από το ΠΥΣΠΕ της 12/4/’17 σχετικά με τον προσδιορισμό των οργανικών κενών στα σχολεία μας.

Ρέππα Ντίνα_Δήλωση-για-προσδιορισμό-οργανικών-1

Ρουμπής Τάκης_Πίνακας-κίνησης-προσωπικού-2017-1

Ρουμπής Τάκης_Συνεδρίαση-ΠΥΣΠΕ-Α΄-Αθήνας-12.04.2017-1

 

 ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                                                                         Γιάννης Χαλακατεβάκης

 

 

Απαράδεκτη η απόφαση του ΣτΕ για την επιλογή των Διευθυντών, από ΑνΚιν

Επισυνάπτω την διεύθυνση της ιστοσελίδας που αναφέρεται ένα αξιολογότατο άρθρο συναδέλφου μας, σχετικά με το απαράδεκτο της απόφασης του ΣτΕ για την συμμετοχή του Συλλόγου Διδασκόντων στην επιλογή Διευθυντών σχολικών μονάδων. Εννοείται ότι οι θέσεις του άρθρου με εκφράζουν μέχρι κεραίας!!

Το θέμα της απόφασης του ΣτΕ θα έπρεπε να είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων από ΔΟΕ και ΟΛΜΕ αλλά δυστυχώς αυτές οι δευτεροβάθμιες οργανώσεις μας δεν το θεωρούν άμεσης προτεραιότητας!!! Μετά παραξενευονται  γιατί ο κάθε συνάδελφος ακούει ΔΟΕ και φτύνει.

http://commonality.gr/mia-apofasi-ypodigmatikis-ypokrisias-apo-tin-elliniki-dikeosyni/

 

 ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                                                                         Γιάννης Χαλακατεβάκης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ στα κρατητήρια της ΕΑΤ-ΕΣΑ

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Συμπληρώνονται 50 χρόνια από την εγκαθίδρυση της επτάχρονης δικτατορίας της 21ης Απριλίου. Τα γεγονότα που προηγήθηκαν, όσα ακολούθησαν στη διάρκειά της, έως τις μέρες κατάρρευσης και παράδοσης της σκυτάλης στην αστική κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» υπό τον Κ. Καραμανλή (24 Ιούλη 1974), προσφέρουν πλούσια συμπεράσματα, χρήσιμα στους σύγχρονους εργατικούς, λαϊκούς αγώνες. Αποδεικνύουν ότι, προκειμένου η αστική τάξη να διασφαλίσει την απρόσκοπτη πορεία των συμφερόντων της, δεν διστάζει να καταφύγει σε κάθε αντιδραστικό μέσο, στη χρήση οποιουδήποτε αντιλαϊκού εργαλείου.

Οι εξελίξεις στα χρόνια της δικτατορίας επιβεβαίωσαν και πάλι ότι πλατιές εργατικές, λαϊκές, νεολαιίστικες δυνάμεις μπορούν τελικά να αντιδρούν και να κινητοποιούνται παρά τις συνθήκες ωμής βίας και ανοιχτής τρομοκρατίας

Σας καλούμε σε επίσκεψη-ξενάγηση στα κρατητήρια της ΕΑΤ-ΕΣΑ (Οδός Ευζώνων-Πάρκο Ελευθερίας, στάση ΜΕΤΡΟ: ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ) την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 και ώρα 11.οο π.μ. Για δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στα μέλη του Δ.Σ. έως την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017.