Επικοινωνία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
“ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ”

Ακομινάτου 6   και  Παπαφλέσσα     [η πίσω είσοδος του 2ου Δ/Σ (Πουσουλίδου 8)]

16346 ,  Ηλιούπολη

τηλέφωνο:  __

 

Email ΔΣ συλλόγου:

ds@sepeilioupolis.gr

sepeilioupolis@yahoo.gr

 

Email παρατάξεων

ΕΣΑΚ:   esak@sepeilioupolis.gr

Εκπαιδευτικοί σε Δράση:  ekpaideutikoisedrasi@sepeilioupolis.gr

ΔΑΚΕ :  dake@sepeilioupolis.gr

Ανοιχτή Κίνηση Εκπαιδευτικών: anoixtikoinisi@sepeilioupolis.gr

ΠΑΣΚ :      pask@sepeilioupolis.gr

 

Για να γραφτείτε μέλος στην ιστοσελίδα

Συνάδελφοι η ιστοσελίδα του συλλόγου μας είναι γεγονός.   Σ’ αυτήν αναρτούμε τις αποφάσεις του Δ.Σ. , τα διάφορα emails που έρχονται στο mail του σχολείου σαν Υπηρεσιακά Έγγραφα, τις Δράσεις του συλλόγου μας (ημερίδες, αιμοδοσία…) , ανακοινώσεις των παρατάξεων, ενημερώσεις από αιρετούς και ίσως το βασικότερο όλων, Αρθρογραφία μελών. Αυτό το τελευταίο σημαίνει ότι κάθε συνάδελφος του συλλόγου μπορεί να γραφτεί μέλος της ιστοσελίδας και εφεξής να συνδέεται σαν μέλος της και να ανεβάζει τα άρθρα του χρησιμοποιώντας κάποιο ψευδώνυμο.

Για να γραφτεί ένας, μέλος , θα πρέπει να στείλει ένα email στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του συλλόγου ds@sepeilioupolis.gr και εκεί θα αναφέρει το ονοματεπώνυμό του , τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου, ένα ψευδώνυμο με το οποίο θα φαίνεται στην ιστοσελίδα και θα το χρησιμοποιεί σαν Όνομα Χρήστη,  και θα ζητάει να του αποσταλεί ένας κωδικός που θα τον χρησιμοποιεί σαν Κωδικό Σύνδεσης. Σαν μέλος επίσης θα μπορεί να σχολιάζει οποιοδήποτε άλλο κείμενο της ιστοσελίδας.

Όταν κάποιος έχει και τον κωδικό του και θέλει να γράψει ένα άρθρο ακολουθεί την παρακάτω διαδικασία. Αρχικά συμπληρώνει το: Όνομα χρήστη και το: Κωδικός και μετά κάνει Login. Έπειτα πηγαίνει στο:  +Προσθήκη ,   στο:  Άρθρου  και στον: Κειμενογράφος  γράφει το άρθρο του και Πληκτρολογεί τίτλο. Κατόπιν κάνει τικ (ν) στην «Κατηγορίες»  μόνο στο κουτάκι Αρθρογραφία Μελών και τέλος πατάει την Δημοσίευση. Πριν την τελική δημοσίευση μπορεί να κάνει και Προεπισκόπηση για να δει πως θα φαίνεται στην τελική του μορφή.

Φυσικά , οι δυνατότητες της ιστοσελίδας είναι πολύ περισσότερες και πολυποίκιλες αλλά όλα αυτά φανερώνονται με την συνδιαμόρφωση και την εξοικείωση μας σ’ αυτήν.

 

Δεν ξεχνάμε ότι η ιστοσελίδα λειτουργεί χάριν της  συνδρομής όλων μας.

 

 

Category: