Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης

"Μιχάλης Παπαμαύρος"

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Οι ώρες είναι κρίσιμες. Το κεφάλαιο, η κυβέρνηση και η ΕΕ, ετοιμάζουν και άλλα βάρβαρα μέτρα για το επόμενο διάστημα που θα τσακίσουν με μεγαλύτερη αγριότητα τη ζωή των εκπαιδευτικών και όλων των εργαζόμενων.

Είναι ώρα ευθύνης και μάχης στο γενικευμένο πόλεμο που εκτοξεύεται πάνω μας, πάνω στα  λαϊκά στρώματα. Πόλεμος που  μας οδηγεί  στη μαζική εξαθλίωση προς όφελος των μονοπωλιακών ομίλων.

Η κλιμάκωση της δράσης και των εκπαιδευτικών, είναι η μόνη απάντηση. Καμία νομιμοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής. Να καταργηθούν τα μνημόνια, οι δανειακές συμβάσεις και όλοι οι αντεργατικοί νόμοι. Να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο και τα μονοπώλια. Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση.

Η απάντηση πρέπει να είναι καλά οργανωμένη.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!

Όχι στην υποταγή, στο συμβιβασμό και στην παράδοση σε ότι έχει μείνει από εργατικό δικαίωμα.

Στις 26 Σεπτέμβρη να δοθεί αγωνιστική απάντηση από όλα τα σχολεία, όλους τους εκπαιδευτικούς, γονείς, εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους και αυτοαπσχολούμενους. Για να αποτραπεί η ψήφιση και η υλοποίηση των νέων αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου, των εργοδοτικών οργανώσεων και της Τρόικα.

Για την καλύτερη οργάνωση προτείνουμε:

  • έκτακτη γενική συνέλευση τη Δευτέρα 24/9/2012  7.30μ.μ. στο Πρώτο Δημοτικό
  • πικετοφορία την Τρίτη 25/9
  • θα αναρτηθούν 5 πανό σε κεντρικά σημεία της πόλης
  • την Πέμπτη 20/9 το Δ.Σ. θα συμμετέχει στη σύσκεψη σωματείων που καλεί το σωματείο εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης, 7.30 στο Δημαρχείο. Η σύσκεψη είναι ανοιχτή.
  • προτέινουμε σε κάθε σχολείο να πάρουν πρωτοβουλίες οι συνάδελφοι και να αναρτήσουν πανό.

Ο σύλλογος ετοιμάζει επιστολή για τους γονείς, η οποία θα είναι έτοιμη τη Δευτέρα στη γενική συνέλευση.