Συναντήσεις με διευθυντές, προϊστάμενες, γυμναστές

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 2

Για την καλύτερη επαφή και συνεργασία των μελών του Δ.Σ με τους συναδέλφους ορίσαμε συναντήσεις:

  1. Δευτέρα 15/10/2012 στις 7.00μμ συνάντηση με διευθυντές και προϊσταμένες νηπιαγωγούς στο 2 δημοτικό. ( στα νέα γραφεία του συλλόγου. Προσοχή η είσοδος είναι στην πίσω πλευρά του σχολείου στην οδό Ακομινάτου)

Θέλουμε να ενημερωθούμε για τα ζητήματα που προκύπτουν στα σχολεία και να εκθέσουμε τις απόψεις του συλλόγου για την αξιολόγηση, τη δράση του συλλόγου, τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των μελών.

    1. Δευτέρα 15/10/2012 στις 8.30 μμ συνάντηση με γυμναστές στο 2ο δημοτικό ( στα νέα γραφεία του συλλόγου. Προσοχή η είσοδος είναι στην πίσω πλευρά του σχολείου στην οδό Ακομινάτου )

    2. Τρίτη 23/10/2012 στις 13.30 το μεσημέρι, ανοιχτή συνεδρίαση του Δ.Σ με το σύλλογο διδασκόντων του 13ου δημοτικού στην οποία μπορούν να συμμετέχουν και οι νηπιαγωγοί από το 4ο και 13ο νηπ . Το Δ.Σ. αποφάσισε να πραγματοποιήσει τέτοιες συνεδριάσεις σε όλα τα σχολεία προκειμένου να δυναμώσει η σύνδεση Δ.Σ με τα μέλη αλλά και να ενισχυθεί η συσπείρωση όλων μας γύρω από ένα σύλλογο που παλεύει για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα όλων μας. Είναι κατανοητό ότι η παρουσία όλων των συναδέλφων θεωρείται χρήσιμη και σκόπιμη.

    3. Δευτέρα 15/10/2012, συνάντηση με προϊστάμενο Α΄ Διεύθυνσης Π.Ε για τις αναπληρώσεις και την αλληλογραφία των σχολείων