Υπογράφουμε! Συνεχίζουμε ως Τετάρτη 23 Δεκέμβρη το πρωί, που αντιπροσωπεία Σωματείων θα τις παραδώσει με παράσταση στο Υπ. Παιδείας! Δεν κλείνουμε το στόμα απέναντι στην αντιλαϊκή αντιεκπαιδευτική πολιτική!

Υπογράφουμε!!! Δεν κλείνουμε το στόμα απέναντι στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης!  http://www.petitions.gr/?p=337

Εδώ και τώρα μέτρα για ανοιχτά σχολεία με ασφάλεια και υγιεινή!Ούτε ένας μαθητής αποκλεισμένος από την εκπαιδευτική διαδικασία!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Συνεχίζουμε να υπογράφουμε την επιστολή διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Παιδείας, γινόμαστε όλο και περισσότεροι απέναντι στην αδιάλλακτη, αυταρχική και αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης!

Ήδη έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 2.000 υπογραφές συναδέλφων απ΄ όλη την Ελλάδα! Συνεχίζουμε ως την Τετάρτη 23/12 το πρωί για να παραδοθούν τότε με Παράσταση από αντιπροσωπεία ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΕΛΜΕ στο Υπ. Παιδείας!

Να δυναμώσει αυτή η πρωτοβουλία! Να συγκεντρωθούν χιλιάδες ακόμα υπογραφές! Να εκφραστεί η αγανάκτηση όλων των συναδέλφων! Να διεκδικήσουμε για μας και τους μαθητές μας:

•    Να μειωθούν οι μαθητές στις τάξεις.

•    Να δημιουργηθούν νέες σχολικές αίθουσες και να αξιοποιηθούν ήδη υπάρχουσες.

•    Να γίνονται δωρεάν, μαζικά και επαναλαμβανόμενα τεστ στα σχολεία.

•    Να ενισχυθεί το προσωπικό καθαριότητας ώστε να τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

•    Να γίνουν όλες οι απαραίτητες προσλήψεις αναπληρωτών πλήρους σύμβασης.

•    Να χορηγούνται δωρεάν όλα τα Μέσα Ατομικής Προστασίας.

•    Να παρθούν μέτρα για την αποσυμφόρηση των σχολικών λεωφορείων.

•    Να δοθούν σε όλα τα παιδιά τεχνολογικά μέσα, τάμπλετ, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, γρήγορο internet με ευθύνη του κράτους.

•    Να γίνει αναπροσαρμογή της ύλης και να στηριχθούν όλα τα παιδιά με ενισχυτική διδασκαλία και φροντιστηριακά μαθήματα αμέσως μόλις ανοίξουν τα σχολεία.

•    Δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές μορφές τηλεαξιολόγησης. Μόνη λύση να παραταθεί ο χρόνος παράδοσης της βαθμολογίας. Σε κάθε περίπτωση στεκόμαστε δίπλα στους μαθητές μας και στις οικογένειές τους. 

Στόχος μας είναι, την Τετάρτη 23/12 αντιπροσωπεία των Σωματείων μας να πραγματοποιήσει παράσταση στο Υπ Παιδείας, για να κατατεθεί η επιστολή διαμαρτυρίας και οι χιλιάδες υπογραφές στην πολιτική ηγεσία, με απαίτηση να ικανοποιηθούν οι διεκδικήσεις μας και να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκπαιδευτικοί και μαθητές!

Καλούμε όλους τους Συλλόγους και τις ΕΛΜΕ να στηρίξουν την κοινή επιστολή διαμαρτυρίας. Να τη διαδώσουν μαζικά στα μέλη τους, να μαζέψουν υπογραφές και να έρθουν σε επαφή μαζί μας. Καλούμε τους εκπαιδευτικούς απ’ όλη τη χώρα να στηρίξουν την επιστολή υπογράφοντας στο link

http://www.petitions.gr/?p=337