ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ (παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα) την ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1.00μ.μ. έξω από το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Ο Σύλλογος μας συμμετέχει  στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 1.00 μμ έξω από το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ . Να  λειτουργήσει  ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ το  Κέντρο Υγείας στην πόλη, με ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ώστε να καλυφτούν όλες οι ανάγκες.

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Παίρνουμε όλοι μέρος
στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
(παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα)
την ΤΕΤΑΡΤ Η 3 Φ ΕΒ ΡΟΥΑΡΙ ΟΥ  1.0 0μ .μ .
έξω από το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Συμπολίτες , συνάδελφοι

Στην καρδιά του δεύτερου κύματος της πανδημίας με «φρακαρισμένες» τις ΜΕΘ και τα δημόσια νοσοκομεία, αντί η κυβέρνηση να πάρει μέτρα για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας και την επίταξη του ιδιωτικού τομέα, κλείνει τα Περιφερειακά και τα Κέντρα Υγείας σε όλη τη χώρα, τα κάνει εμβολιαστικά κέντρα. Ακυρώνονται τα ιατρικά ραντεβού και το λειψό υγειονομικό προσωπικό τους μετακινείται για να καλύψει τα εμβολιαστικά κέντρα. Το αποτέλεσμα, για εργαζομένους, συνταξιούχους, μακροχρόνια ασθενείς, παιδιά, γυναίκες, λαϊκά νοικοκυριά, ένας δύσβατος αγώνας δρόμου …..ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ!!!!!

Ο εμβολιασμός είναι μια διαδικασία με βάθος χρόνου και την ίδια ώρα η πανδημία, οι συνέπειές της «τρέχουν», όπως παρούσες είναι και δεν αναστέλλονται και οι υπόλοιπες ασθένειες .

Συμφωνούμε και είναι απαραίτητο, τα Κέντρα Υγείας να εξυπηρετήσουν και το ζήτημα του εμβολιασμού για όλους και στην πόλη μας, με πλήρη λειτουργία όλων των ιατρείων του.

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ στο ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ και την αποδόμηση μιας ολοκληρωμένης φροντίδας πρόληψης, για παιδιά, εργαζόμενους, συνταξιούχους, γυναίκες, ΑΜΕΑ, που έχουμε σήμερα ΑΝΑΓΚΗ.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ

  • Να λειτουργήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ το Κέντρο Υγείας στην πόλη, με ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ώστε να καλυφτούν όλες οι ανάγκες.
  • Μέτρα προστασίας, με μαζικά τεστ, σε σχολεία, γειτονιές, χώρους δουλειάς, για να σταματήσει η μαζική εξάπλωση.
  • Επίταξη τώρα του ιδιωτικού τομέα υγείας, μαζικές προσλήψεις για να ικανοποιηθεί το σύνολο των αναγκών για να μη γίνει το δημόσιο σύστημα υγείας, σύστημα της μιας νόσου.

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Δ. ΗΛ/ΛΗΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛ/ΛΗΣ «ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ» – ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΗΛ/ΛΗΣ – ΕΒΕ ΗΛ/ΛΗΣ – ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΗΛ/ΛΗΣ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ – ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΗΛ/ΛΗΣ – ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΗΛ/ΛΗΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΗΛ/ΛΗΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΓΓ. ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ» - ΚΙ.Π. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ