Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης

"Μιχάλης Παπαμαύρος"

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ –ΑΠΟΧΗ! ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ -ΑΠΟΧΗ !

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ!

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ –ΑΠΟΧΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η κυβέρνηση και το Υπ. Παιδείας εν μέσω πανδημίας θέλει να περάσει την αξιολόγηση των σχολικών μονάδων, ενώ 11 μήνες τώρα δεν έχουν πάρει ούτε ένα μέτρο να στηρίξουν τα σχολεία! Ο Σύλλογός μας και η ΔΟΕ απαντάμε με Απεργία – Αποχή. Για να οργανώσουμε τη συμμετοχή μας στην Απεργία – Αποχή και να μπλοκάρουμε για άλλη μια φορά την αξιολόγηση, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, πέρα από τις περιοδείες στα σχολεία και τη ζωντανή ενημέρωση, καλεί τους συναδέλφους και στις παρακάτω ενημερωτικές τηλεδιασκέψεις κι εκδηλώσεις:

  • Τρίτη 9/2/2021 και ώρα 6.30μμ τους συναδέλφους Διευθυντές/ντριες όλων των Δημοτικών και τις Προϊσταμένες/ους όλων των Νηπιαγωγείων του Συλλόγου μας.

  • Πέμπτη 11/02/2021 και ώρα 6.30μμ όλους τους συναδέλφους του Συλλόγου μας.

  • Τετάρτη 17/2 Εκδήλωση για την Αξιολόγηση μαζί με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Βύρωνα -Καισαριανής –Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη»

Το λινκ των συσκέψεων είναι:https://us05web.zoom.us/j/7199456850?pwd=Z2g0WnVKMThHa3BjSzVpdHRmWCtnZz09 (Ο κωδικός ειναι 12345)