ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ

Συμβολική συγκέντρωση έξω από το ΚΥ πραγματοποίησαν  ΣΩΜΑΤΕΙΑ και ΦΟΡΕΙΣ της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για την επαναλειτουργία όλων των ιατρειών του ΚΥ της πόλης. Στη συνέχεια συμμετείχαν  στη συγκέντρωση στο Υπ. Υγείας  στηρίζοντας τη σημερινή πανελλαδική κινητοποίηση του υγειονομικών.

Απαίτησαν  

  • Να λειτουργήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ το Κ.Υ. στην πόλη, με ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΥΓΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες σαν ιατρεία και σαν εμβολιαστικό κέντρο.
  • Μέτρα προστασίας με δωρεάν μαζικά τεστ σε σχολεία, γειτονιές, χώρους δουλειάς, για να σταματήσει η μαζική εξάπλωση του ιού.
  • Επίταξη τώρα του ιδιωτικού τομέα υγείας και στη φάση που βρισκόμαστε τώρα ένταξη των ιδιωτών γιατρών στο σύστημα (κλείσιμο ραντεβού μέσω 5ψήφιου αριθμού).
  • Τώρα αύξηση και γενναία χρηματοδότηση για την Υγεία.

Στη συγκέντρωση έξω από το ΚΥ Ηλιούπολης σημείωσαν, ότι ο αγώνας για τη θωράκιση του δημόσιου και δωρεάν συστήματος Υγείας δεν είναι μόνο υπόθεση του υγειονομικού προσωπικού, αλλά ολόκληρου του λαού.

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης  -  Σύλλογος Εκπαιδευτικών Ηλιούπολης «Μ. Παπαμαύρος»  -  Συνδικάτο Οικοδόμων Ηλιούπολης  -  Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης  -  Σωματείο Συντ/χων ΙΚΑ «Ηλιούπολης Δάφνης Υμηττού»  -  παράρτημα Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ  -  Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δ.Υ. Αθήνας  -  Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης  -  Σύλλογος Γυναικών Ηλιούπολης  -  Σύλλογος «Αγγ. Σικελιανός»  -  Κίνηση Πολτών Ηλιούπολης
 
ΚΥ2
ΚΥ1