Τρεις παλιές αλλά καλές ταινίες για το σπίτι

… Εχοντας ικανοποιήσει πείνα, δίψα και φυσικές ανάγκες, έχοντας κλείσει κινητά και χαμηλώσει σταθερά, έχοντας κοιμίσει παιδιά και έχοντας αποφασίσει ότι το επόμενο δίωρο δε θα σηκωθεί από τη θέση του, οργανώνει κανείς τις προϋποθέσεις και τις προοπτικές για να αφεθεί να ταξιδέψει με μια ταινία και να βυθιστεί στη μαγεία της… Κι ας ενίστανται κάποιοι για τη μαγεία της μικρής οθόνης… Εμείς σας προτείνουμε κάποιους καλοκαιρινούς τίτλους που παρουσιάζουν ενδιαφέρον, εσείς φροντίστε να τους βρείτε στο βιντεάδικο της γειτονιάς σας ή όπου αλλού…

 

«ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ» (1976), του Σίντνεϊ Λιούμετ με την Φέι Ντάναγουέι, τον Γουίλιαμ Χόλντεν, τον Πίτερ Φιντς και τον Ρόμπερτ Ντιβάλ (τίτλος πρωτότυπου «NETWORK» σκην. SidneyLumet).

«Ο ΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΦΙΝΤΖΙ – ΚΟΝΤΙΝΙ» (1970) του Βιτόριο Ντε Σίκα με την Ντομινίκ Σαντά, τον Φάμπιο Τέστι, τον Λίνο Καπολίκιο και τον Χέλμουτ Μπέργκερ (τίτλος πρωτ. «IL GIARDINO DEI FINZI – CONTINI» σκην. Vittorio De Sica).

«ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ» (1941) του Τζον Χιούστον με τον Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ, την Μέρι Αστορ και τον Πέτερ Λορ (τίτλος πρωτ. «THEMALTESEFALCON» σκην. JohnHuston).

«ΜΑΡΝI» (1964) του Αλφρεντ Χίτσκοκ με τον Σον Κόνερι, την Τίπι Χέντρεν (τίτλος πρωτ. «MARNIE» σκην. AlfredHitchcock).