Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης

"Μιχάλης Παπαμαύρος"

ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 15/9 ΣΤΙΣ 6.30μμ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ !
ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 15/9 ΣΤΙΣ 6.30μμ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ!

ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ!!

ΟΙ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!!

 

Μία ακόμη εξαιρετικά δύσκολη σχολική χρονιά ξεκινά, τόσο λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας, αλλά και λόγω των παλιών και νέων αντεργατικών νόμων, που η κυβέρνηση θέλει πάση θυσία να εφαρμόσει, καθιστώντας τους εκπαιδευτικούς εργαζόμενους-λάστιχο χωρίς δικαιώματα και τους μαθητές τους κατόχους “δεξιοτήτων”, δηλαδή φθηνούς αυριανούς εργαζόμενους.

Κυβέρνηση και Υπ. Παιδείας ανοίγουν τα σχολεία και φέτος χωρίς κανένα ουσιαστικό μέτρο στήριξης εκπαιδευτικών και μαθητών και με πρωτόκολλα που τα καθιστούν εστίες υπερμετάδοσης του κορωνοϊού. Ταυτόχρονα, η νέα χρονιά βρίσκει τους εκπαιδευτικούς στη δημόσια και στην ιδιωτική εκπαίδευση αντιμέτωπους με την περιστολή των εργασιακών τους δικαιωμάτων (αυτονομία, αξιολόγηση) και των ακαδημαϊκών και συνδικαλιστικών τους ελευθεριών (νόμος Χατζηδάκη).

Μετά από παραστάσεις και συγκεντρώσεις στο Υπ. Παιδείας και στις Διευθύνσεις με πρωτοβουλία ΣΥΛΛΟΓΩΝ κι ΕΛΜΕ, κλιμακώνουμε με Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο εκπαιδευτικών, γονιών, φοιτητών και μαθητών στις 15/9. Στο Συλλαλητήριο καλούν με κοινή απόφασή τους και οι εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες ΔΟΕ, ΟΛΜΕ και ΟΙΕΛΕ.

Συμμετέχουμε μαζικά, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές, διεκδικούμε μέτρα τώρα για να έχουμε

ΑΝΟΙΧΤΑ, ΑΣΦΑΛΗ ΣΧΟΛΕΙΑ! Να πάρει η κυβέρνηση πίσω τους αντιεκπαιδευτικούς νόμους της!      Δεν χαρίζουμε την υγεία και τα δικαιώματά μας!!