Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης

"Μιχάλης Παπαμαύρος"

ΟΛΕΣ/ΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΟΛΕΣ/ΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 20/9/ 2021 ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ(ΑΚΟΜΙΝΑΤΟΥ 6 ΚΑΙ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ) ΣΤΙΣ 7.ΟΟΜ.Μ.

(Θα τηρηθούν όλα τα  μέτρα προστασίας, αποστάσεις μάσκεςκ.λ.π.)

•ΠΑΝΔΗΜΙΑ: ΤΟ ΥΠΑΙΘ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΕΣΤΙΕΣ ΥΠΕΡΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!

• ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ 4692/20, 4823/21 (ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ…): ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

 •ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ – ΕΚΤΡΩΜΑ 4808/2021 (ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ). 10ΩΡΗ ΩΣ 13ΩΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ , ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ.

Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΔΥΝΑΜΩΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΚΑΙ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 20/9/2021 ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ(ΑΚΟΜΙΝΑΤΟΥ 7 ΚΑΙ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ) ΣΤΙΣ 7.ΟΟΜ.Μ. , ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!