Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης

"Μιχάλης Παπαμαύρος"

ΤΑ Δ.Σ. ΔΟΕ ΚΑΙ ΟΛΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ!

ΤΑ Δ.Σ. ΔΟΕ ΚΑΙ ΟΛΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/10 ΣΤΙΣ 7.ΟΟ ΜΜ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 μ.μ. ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Μετά την απόφαση του εφετείου σας ενημερώνουμε για τα εξής:

1. Τις επόμενες ημέρες δεν προχωράμε σε καμία συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων για την αυτοαξιολόγηση. Θα αποφασίσουμε συλλογικά και οργανωμένα, οι Ομοσπονδίες και τα σωματεία μας τη στάση του κλάδου. Κανένας να μην προτρέξει σε συνεδριάσεις των Συλλόγων.

2. Από την ίδια την Υπουργική Απόφαση δεν προβλέπεται καμία ειδική συνεδρίαση των Συλλόγων για την αυτοαξιολόγηση μετά τις 10 Οκτωβρίου, που ήταν και η καταληκτική ημερομηνία. Άρα και τυπικά οι διευθυντές/ντριες και προϊσταμένες δεν μπορούν να καλέσουν σε αυτές τις συνεδριάσεις.

3. Απαιτούμε εδώ και τώρα από τα Δ.Σ ΔΟΕ – ΟΛΜΕ, με βάση τις εξελίξεις, να λάβουν άμεσα όλα τα μέτρα, ώστε η Απεργία Αποχή να συνεχιστεί και να οργανωθεί η επιτυχία της. Απέναντι στον αυταρχισμό της κυβέρνησης και την αντιεκπαιδευτική πολιτική δεν κάνουμε βήμα πίσω.

Συμμετέχουμε μαζικά στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, για την κλιμάκωση του αγώνα μας την Πέμπτη  14/10/ 2021 στο γραφείο του Συλλόγου μας (Ακομινάτου 6 και Παπαφλέσσα) στις 7.οομ.μ.

 

Καλούμε στο νέο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο την Παρασκευή 15/10 στις 6 μ.μ. στα Προπύλαια! Ο αυταρχισμός και οι δικαστικές αποφάσεις δε μας σταματά! Ο μαζικός αγώνας μας, που συναντά την αλληλεγγύη του λαού και των συνδικάτων είναι αυτό που στριμώχνει την κυβέρνηση και το Υπ. Παιδείας και το αναγκάζει να καταφεύγει σε αυταρχισμό και ψέματα.

Να πάρει τώρα πίσω η κυβέρνηση όλο το αντεργατικό και αντιεκπαιδευτικό νομοθετικό πλαίσιο και φυσικά καμία σύμπτυξη συγχώνευση τμημάτων!

Προχωράμε σήμερα Πέμπτη 14/10 σε Παράσταση στην Α΄ Διεύθυνση Αθήνας στις 2 μ.μ. για τα κενά και τυχόν συμπτύξεις αλλά και άλλα προβλήματα των σχολείων μας και των συναδέλφων!

Επικοινωνούμε με τον Σύλλογό μας για κάθε πρόβλημα. Κανένας

μόνος του !