ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ Γ.Σ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2021-22 ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

1.             ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ Γ.Σ.                                                                                             Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης «Μ.Παπαμαύρος»,  ενημερώνει ότι η ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας και οι εκλογές για νέο ΔΣ του Συλλόγου έχουν ορισθεί για την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021. Θα σας αποσταλεί  εκτενέστερο ενημερωτικό  με την Ημερήσια Διάταξη της Γ.Σ.

  1. 2.             ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ  ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2021-22 ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης «Μ.Παπαμαύρος», καλεί όλους τους συναδέλφους που εργάζονται στα σχολεία του Συλλόγου μας να καταβάλουν τη συνδρομή τους για τη συνδικαλιστική χρονιά 2021-22.

Μέλη του Συλλόγου μας είναι ή μπορούν να γίνουν όσοι εκπαιδευτικοί εργάζονται στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Συλλόγου μας, με οποιαδήποτε ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ (μόνιμοι, αποσπασμένοι, μεταταγμένοι, συμβασιούχοι αναπληρωτές).

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κάποιος μέλος του Συλλόγου είναι να πληρώσει τη συνδρομή του.

Η συνδρομή είναι για τους μόνιμους 25 € (22 δίνονται στη ΔΟΕ και 3 μένουν στον Σύλλογο), ενώ για τους αναπληρωτές πλήρους ωραρίου 15 € και μειωμένου ωραρίου 7 ευρώ (και τα 15 και τα 7 αντίστοιχα πάνε στη ΔΟΕο Σύλλογος δεν κρατάει τίποτα στο ταμείο του από τους αναπληρωτές συναδέλφους, δείχνοντας την αλληλεγγύη του για τις δυσκολίες που βιώνουν, λόγω της πολύχρονης ανεργίας, ελαστικής εργασίας και περιπλάνησης).

Η συνδρομή προς τον Σύλλογό μας μπορεί να γίνει με δύο τρόπους (οι αποδείξεις θα σταλούν συγκεντρωτικά στα σχολεία στο τέλος της συγκέντρωσης των συνδρομών):

A.          Απευθείας στον Σύλλογο (σε μέλος του Δ.Σ. ή σε συνάδελφο του σχολείου του που θα αναλάβει να συγκεντρώσει όλες τις συνδρομές και να τις παραδώσει στο Δ.Σ.).

B.           Με ηλεκτρονική κατάθεση της συνδρομής στον λογαριασμό του Συλλόγου μας στην Τράπεζα Πειραιώς με IBAN: GR54 0171 0400 0060 4013 8271 246Στην κατάθεση είναι σημαντικό να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του εκπαιδευτικού και το Δημοτικό σχολείο/Νηπιαγωγείο του. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ! ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Ή ΟΣΟΙ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣυνάδελφοι, αυτό είναι σημαντικό να το προσέξουμε όλοι, γιατί η μεταφορά από άλλη τράπεζα χρεώνεται στον Σύλλογό μας τουλάχιστον 3 ευρώ, όσα δηλαδή μένουν στον Σύλλογο από τη συνδρομή κάθε μέλους! Αν γίνει κάτι τέτοιο, το Σωματείο μας δε θα έχει την επόμενη χρονιά τα απαραίτητα για την οργάνωση των αγώνων μας!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Με ευθύνη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα επικαιροποιηθεί  το Μητρώο Μελών του Σωματείου, αφού έχει πλέον τοποθετηθεί η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων στα σχολεία, και θα συγκεντρωθούν οι συνδρομές, ώστε τα μέλη του Συλλόγου μας να είναι οικονομικά τακτοποιημένα που είναι βασική καταστατική υποχρέωσή μας και που επιβεβαιώνει ότι φέρουμε τον τίτλο του μέλους του Σωματείου.

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε κανένας συνάδελφος και καμία συναδέλφισσα δεν πρέπει να μείνει μόνος/η, έξω από τον Σύλλογό μας. Συλλογικά, συσπειρωμένοι στα εκπαιδευτικά σωματεία μας, έχουμε πετύχει σημαντικές κατακτήσεις, μικρές και μεγάλες νίκες.Μόνος/η κανείς και καμία δεν μπορεί να αντιπαλέψει την αντιλαϊκή πολιτική! Το μοναδικό μας όπλο στην πολύπλευρη επίθεση που δεχόμαστε είναι το Σωματείο μας και το υπερασπιζόμαστε!