Αγωνιστικές δράσεις του Συλλόγου μας για την εβδομάδα αυτή! Δευτέρα 18/10 καλούμε στην ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΟΝΙΩΝ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ στο ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ στις 13.30 – ΝΕΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21/10 – ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σας καλούμε να  στηρίξουμε μαζικά  τις επόμενες αγωνιστικές  δράσεις του Συλλόγου μας  για την εβδομάδα αυτή!

1. Την  Δευτέρα 18/10 καλούμε στην ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΟΝΙΩΝ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ στο ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ στις 13.30, ενάντια στις περίπου 1000 προωθούμενες συμπτύξεις–συγχωνεύσεις πανελλαδικά εν μέσω σχολικής χρονιάς και πανδημίας!

2. ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21/10 ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ(ΑΚΟΜΙΝΑΤΟΥ 6 ΚΑΙ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ) ΣΤΙΣ 7 μ.μ. , ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ 23/10.

Συνάδελφοι, η παρουσία  όλων μας είναι απαραίτητη  για τη συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα. Η Συνέλευσή μας πρέπει να έχει απαρτία ώστε να μεταφέρει η πρόεδρος του Συλλόγου μας στην Ολομέλεια των  Προέδρων, με δικαίωμα ψήφου,  τη  θέση μας για συνέχεια της Απεργίας–Αποχής (εκφρασμένη με ποσοστό 100/100 συμμετοχής των σχολείων της περιοχής μας και με συντριπτική συμμετοχή των συναδέλφων στην απεργία της Δευτέρας) και με  επαναπροκήρυξή της  από το ΔΣ ΔΟΕ.

3. ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Συνάδελφοι, την εβδομάδα αυτή, με δεδομένο ότι θα γίνουν Γ.Σ. των Συλλόγων σε όλη τη χώρα και Ολομέλεια Προέδρων το Σάββατο 23/10, όπου τελικά θα καθορισθεί η στάση του Κλάδου μας για τη συνέχεια του αγώνα και με δεδομένο επίσης ότι οι προηγούμενες ημερομηνίες που έβαζε το ΥΠΑΙΘ έχουν παρέλθει και για την ώρα δεν υπάρχει κάτι καινούριο, ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. Για την περίπτωση που κληθούν συνάδελφοι σε τέτοια συνεδρίαση ο Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε Ηλιούπολης «Μ.Παπαμαύρος» κηρύσσει κυλιόμενες στάσεις εργασίας την επόμενη εβδομάδα, από 18/10 έως 22/10,  και αφορούν τέτοιες τυχόν συνεδριάσεις, είτε αυτές κληθούν μεταξύ 13.15-14.00 είτε άλλη ώρα μέσα στο εργασιακό ωράριο και μόνο μέσα σε αυτό, ώστε να μην διεξαχθούν συνεδριάσεις Συλλόγων Διδασκόντων με θέμα την αξιολόγηση. Στην περίπτωση αυτή οι συνάδελφοι ενημερώνουν τον Σύλλογο, δηλώνουν στάση και αποχωρούν.

Mε το παρόν ενημερώνουμε και την Α” Διεύθυνση Αθήνας, για την απόφαση αυτή.

Συνάδελφοι, συνεχίζουμε συσπειρωμένοι στον Σύλλογό μας μαζικά και ενωτικά!