ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13/10 ΣΤΙΣ 6.30μμ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ πίσω από το 2Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13/10 ΣΤΙΣ 6.30μμ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ πίσω από το 2Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ(Ακομινάτου 6 και Παπαφλέσσα)

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, σας καλούμε να πάρετε μαζικά μέρος στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, του Σωματείου μας, όπου θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε συλλογικά για τα παρακάτω θέματα:

 

 • ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΚΙ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ: Επαναπροκήρυξη από τη ΔΟΕ και απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας για κήρυξη Α-Α σε συντονισμό με άλλους ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ! Συνεχίζουμε να απεργούμε-απέχουμε, δε γινόμαστε μέντορες, συντονιστές, δε διχαζόμαστε στους Συλλόγους Διδασκόντων! Απαντάμε συλλογικά στον αυταρχισμό της διοίκησης!  

Με συντριπτική  συμμετοχή υπογράφηκε η Απεργία Αποχή από τους θεσμούς της ατομικής αξιολόγησης μέντορες κ.λπ. στις σχολικές μονάδες της περιοχής μας! Σε πάνω από 12 δημοτικά σχολεία, από τα 17 οι σύλλογοι διδασκόντων υπέγραψαν  καθολικά και συλλογικά τη δήλωση της απεργίας –αποχής, και σχεδόν σε όλα  τα υπόλοιπα με μεγάλη συμμετοχή!

Στη βάση αυτή παραμένουμε ενωμένοι στους Συλλόγους Διδασκόντων και  συσπειρωμένοι στον Σύλλογό μας, στο Σωματείο μας και δεν προχωράμε σε καμιά ανάθεση ή ανάληψη ρόλου μέντορα κλπ.

 

 

• ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙΚΑ  ΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ! Καμιά αυταπάτη για τους πραγματικούς στόχους υλοποίησής της. Δε θα επιτρέψουμε την κατηγοριοποίηση των δημόσιων σχολείων και τη μετατροπή τους σε Α.Ε. Βάζουμε μπροστά τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας, διεκδικούμε σύγχρονο Δημόσιο Σχολείο αντάξιο της τεχνολογικής και επιστημονικής προόδου της εποχής μας!

• ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 9 Νοέμβρη 2022: Απεργούμε και διεκδικούμε Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για τους εκπαιδευτικούς! Διεκδικούμε μαζικούς μόνιμους διορισμούς για όλους τους αναπληρωτές! Απεργούμε μαζικά, αρνούμαστε να συμβιβαστούμε με την ακρίβεια και  την εξαθλίωση που μας ετοιμάζουν!

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ! Καλούμε τα Δ.Σ. ΔΟΕ και ΟΛΜΕ να μην εφαρμόσουν τον ν. Χατζηδάκη, να μην πάνε σε ηλεκτρονικές εκλογές, να τις οργανώσουμε δια ζώσης. Συζητάμε την πρόταση του Δ.Σ. οργανώνουμε την αντίστασή μας στον αυταρχισμό της κυβέρνησης, υπερασπιζόμαστε τα σωματεία μας, το δικαίωμά μας να ψηφίζουμε δια ζώσης τους αιρετούς εκπροσώπους μας!

ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ! ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ – ΣΥΖΗΤΑΜΕ – ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ! ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!