Καταγγελία για απόπειρα εκφοβισμού με την απειλή μήνυσης από φερόμενη δικηγόρο εκπρόσωπο της ΔΙΠΕ Δράμας

Καταγγελία για απόπειρα εκφοβισμού με την απειλή μήνυσης από φερόμενη δικηγόρο εκπρόσωπο της ΔΙΠΕ Δράμας .

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Ηλιούπολης  «Μ. Παπαμαύρος» καταγγέλλει την απόπειρα εκφοβισμού με την απειλή μήνυσης από φερόμενη δικηγόρο εκπρόσωπο της ΔΙΠΕ Δράμας ενάντια στην πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο Αριστοτέλης» Τάσσου Δήμητρα, γιατί το όνομά της και το τηλέφωνό της υπάρχει ακόμα στην σελίδα του Συντονιστικού Αναπληρωτών στο Facebook το οποίο έβγαλε ανακοίνωση και κατήγγειλε αυθαιρεσίες της ΔΙΠΕ στις υπηρεσιακές μεταβολές που αφορούν κύρια αναπληρωτές/τριες συναδέλφους.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι οι απειλές και ο εκφοβισμός ενάντια σε συναδέλφους και μάλιστα σε εκπροσώπους Συλλόγων δε θα περάσουν. Μέσα από τους Συλλόγους μας, τα Σωματεία μας έχουμε δικαίωμα, υποχρέωση και καθήκον να καταγγέλλουμε κάθε αυθαιρεσία, κάθε αδικία ενάντια στους συναδέλφους. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας απειλεί ή να μας φιμώσει. Το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα έχει αποδείξει ότι μπορεί και απαντάει ενάντια στην τρομοκρατία εργαζομένων και των εκπροσώπων του.

Καλούμε τους συναδέλφους να απευθύνονται στα εκπαιδευτικά μας σωματεία, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ κι ΕΛΜΕ για κάθε τους πρόβλημα, κανείς μόνος/η. Η αλληλεγγύη όπλο των εργαζομένων!