ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/12 ΣΤΙΣ 6.00 μμ ΣΤΟ 1ο Δημοτικό Ηλιούπολης Συμμετέχουμε μαζικά και προετοιμαζόμαστε για την Πανεκπαιδευτική Απεργία 15 Δεκέμβρη!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/12 ΣΤΙΣ 6.00 μμ ΣΤΟ 1ο Δημοτικό Ηλιούπολης (Μ. Παπαμαύρου(πρώην Φλέμιγκ)1)

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

 

 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Δ.Σ. καλεί τα μέλη του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Ηλιούπολης «Μ.Παπαμαύρος» στην πρώτη  Τακτική Γενική Συνέλευση, όπως προβλέπεται από το καταστατικό, τη Δευτέρα 12/12 στις 6.00 μ.μ. στο 1ο Δημοτικό Αθηνών (Μ. Παπαμαύρου(πρώην Φλέμιγκ)1). Υπενθυμίζουμε ότι φέτος δεν έχουμε εκλογική διαδικασία γιατί το Δ.Σ. και η Εξελεγκτική Επιτροπή έχουν διετή θητεία.

Η Συνέλευσή μας θα γίνει εν μέσω σοβαρών εξελίξεων στην εκπαίδευση, στην υγεία, στα εργασιακά μας δικαιώματα. Στη βάση αυτή στη Γ.Σ. θα συζητηθούν τα παρακάτω:

1.      Ενημέρωση από τους αντιπροσώπους της 91ης Γενικής Συνέλευσης της ΔΟΕ.

2.      Ενημέρωση από το Δ.Σ. του Συλλόγου μας για τις εξελίξεις σε παιδεία, υγεία, γενικότερες εξελίξεις και τη δράση του Συλλόγου μας.

3.      Ενημέρωση για τα οικονομικά του Συλλόγου μας.

4.      Προετοιμασία της Κλαδικής Πανεκπαιδευτικής Απεργίας στις 15/12 με θέματα αιχμής: τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων, να δοθεί τώρα δώρο Χριστουγέννων σε όλους τους εκπαιδευτικούς, υπογραφή Σ.Σ. Εργασίας με αυξήσεις στους μισθούς μας, μόνιμη σταθερή δουλειά για όλους – μονιμοποίηση των αναπληρωτών, νομοθετική ρύθμιση για εξίσωση του ωραρίου των Νηπιαγωγών με των υπόλοιπων εκπαιδευτικών, χρηματοδότηση σχολικών επιτροπών.

5.      Προτάσεις και ψηφίσματα

 

Στη Γενική Συνέλευση παίρνουν μέρος όλα τα μέλη του Συλλόγου μας. Μέλη του Συλλόγου μας είναι εν δυνάμει, όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα σχολεία της περιοχής μας και δίνουν την ετήσια  συνδρομή τους στο σωματείο μας. Όποιος/α συνάδελφος θέλει μπορεί να καταβάλει τη συνδρομή του/της στη Γ.Σ.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Η κυβέρνηση εντείνει την αντιλαϊκή πολιτική της και τον αυταρχισμό για να την περάσει, διαλύει κυριολεκτικά κατακτήσεις και δικαιώματα όλων των εργαζομένων, των εκπαιδευτικών και των μαθητών μετατρέποντας την καθημερινότητά μας σε κόλαση! Μισθοί χαμηλοί και παγωμένοι, ακρίβεια, ενεργειακή φτώχεια, πλειστηριασμοί για τον λαό και την ίδια ώρα πακτωλός εκατομμυρίων για τις μεγάλες επιχειρήσεις! Διαχρονικά ίδια στρατηγική και πολιτική με διάφορες κυβερνήσεις. Καμιά αυταπάτη, καμιά αναμονή  ότι θα έρθει κάποια άλλη κυβέρνηση να μας σώσει! Εμείς και μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα! Έχουμε τη δύναμη και την ευθύνη απέναντι στο τώρα και στο αύριο να οργανώσουμε τον αγώνα μας, να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη! Να γίνουμε εμείς το αντίπαλο δέος στην πολιτική που διαλύει  τη ζωή μας!

Για όλους τους παραπάνω λόγους αποφασίζουμε το απόγευμα της Δευτέρας 12/12 να παρευρεθούμε στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, για να ενημερωθούμε, να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε τη συνέχεια του αγώνα μας!