ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ – Παρασκευή 10/3/2023 στις 18.00 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης (Μ.Παπαμαύρου 1)

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Παρασκευή 10/3/2023 στις 18.00 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης (Μ. Παπαμαύρου 1)

Συμμετέχουμε μαζικά για να έχει δικαίωμα ψήφου η πρόεδρος του Συλλόγου  στην Ολομέλεια Προέδρων την Δευτέρα  13/3.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΡΦΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ!

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

στις 15 του Φλεβάρη ένα ποτάμι με χιλιάδες απεργούς εκπαιδευτικούς ξεχύθηκε σε όλη την Ελλάδα κι ενώθηκε με τους αγωνιζόμενους καλλιτέχνες, με τους μαθητές μας και τους γονείς τους, με τα εργατικά σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, με τις Ενώσεις Γονέων και την ΑΣΓΜΕ, που μας έδωσαν κουράγιο και δύναμη με την παρουσία τους. Στις 15 του Φλεβάρη είχαμε μια από τις μεγαλύτερες απεργίες (στα σχολεία της περιοχής μας ανήλθε σχεδόν στο 80%) των τελευταίων ετών στον Κλάδο και μαζικά συλλαλητήρια σε 40 πόλεις.

 

Οι εκπαιδευτικοί είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι!

Συλλογικά, απαντάμε στον εκβιασμό και στην επιχείρηση τρομοκράτησης! Όλοι μαζί σπάμε τον φόβο, οργανώνουμε την πάλη μας και θα νικήσουμε! Παρά τα όσα λέει κυβέρνηση – Υπ. Παιδείας και αναπαράγονται στα ΜΜΕ, καμία αξιολόγηση δε θα περάσει και πάλι, δε θα το επιτρέψει η συλλογική αντίσταση του Κλάδου! Το επόμενο διάστημα κλιμακώνουμε τον αγώνα μας! Η μάχη αυτή θα είναι και πάλι νικηφόρα γιατί θα τη δώσουμε με οργάνωση και συσπείρωση στους Συλλόγους μας!

Όλες/οι στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας την Παρασκευή 10/3 στις 18.00, για  να έχει απαρτία, να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις. Στη Γ.Σ. θα συζητήσουμε για την:

1)   Κλιμάκωση του αγώνα μας ενάντια στην ατομική αξιολόγηση και στις προωθούμενες αντιδραστικές αλλαγές στη δομή και το περιεχόμενο του σχολείου (νέα απεργία του Κλάδου, απεργία-αποχή και στάσεις εργασίας, αγώνας για μονιμοποίηση νεοδιόριστων και αναπληρωτών…)

2)   Πρόταση για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για όλους τους εκπαιδευτικούς με αιχμή τα οικονομικά – μισθολογικά ζητήματα και την κατοχύρωση εργασιακών δικαιωμάτων (αυξήσεις στους μισθούς μας, 13ος, 14ο μισθός…νομοθετική κατοχύρωση ωραρίου Νηπιαγωγών, εξίσωση των δικαιωμάτων των αναπληρωτών με των μονίμων…).

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗ Γ.Σ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η Γ.Σ. ΑΠΑΡΤΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΣΤΙΣ 13/3!