Όλοι/ες την Κυριακή 5/3 στις 11πμ στο Σύνταγμα και την Τρίτη 7/3/23 στις 7:00 μ.μ σε καθιστική διαμαρτυρία στην Πλατεία Φλέμινγκ στην Ηλιούπολη! Συμμετέχουμε μαζικά στο νέο Συλλαλητήριο Μαθητών, Φοιτητών, Εκπ/κών την Τετάρτη 8/3 στις 12μ στα Προπύλαια

Με την οργή να ξεχειλίζει απ’ άκρη σε άκρη της χώρας συνεχίζουμε με πολύμορφες κινητοποιήσεις!

Γιατί το έγκλημα στα Τέμπη δε θα ξεχαστεί!

Όλοι/ες την Κυριακή 5/3 στις 11πμ στο Σύνταγμα!

Συμμετέχουμε μαζικά στο νέο Συλλαλητήριο Μαθητών, Φοιτητών, Εκπ/κών την Τετάρτη 8/3 στις 12μ στα Προπύλαια.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας «Μ. Παπαμαύρος» εκφράζοντας την οργή των μελών του Σωματείου μας και όλου του λαού, καλεί σε μαζική συμμετοχή στις πολύμορφες κινητοποιήσεις που οργανώνονται σε όλη τη χώρα και σε κάθε πόλη και γειτονιά! Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους, ιδιαίτερα τους μαθητές μας και τους φοιτητές που συμμετείχαν στις ως τώρα κινητοποιήσεις και καλούμε σε ένταση και συνέχεια του αγώνα. Το έγκλημα στα Τέμπη δε θα ξεχαστεί! Απαιτούμε και αγωνιζόμαστε να αποκαλυφθούν οι πραγματικές αιτίες της τραγωδίας που ζει ο λαός μας, να αποκαλυφθούν και οι ένοχοι των κρατικών εγκλημάτων και να μην κρύβονται πίσω από τα «ανθρώπινα» λάθη, όταν οι ίδιοι φρόντισαν να μην υπάρχει καμία σύγχρονη υποδομή ασφαλείας, που στην εποχή μας παρέχεται από τα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας. Ζητάμε την τιμωρία όλων των ενόχων

Εμείς είμαστε η ζωντανή φωνή των αθώων θυμάτων που ζητάνε εκδίκηση, άρα δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να σιωπήσουμε και φυσικά δεν το κάνουμε, αντίθετα από την πρώτη στιγμή βγήκαμε στους δρόμους και αγωνιζόμαστε για να πληρώσουν καταρχήν οι ένοχοι και για να μην υπάρξει άλλη τέτοια τραγωδία, να μην έχουμε κι άλλους νεκρούς!

Μόνο εμείς, ο λαός και τα συνδικάτα μας, μπορούμε και λέμε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ να μη δώσουμε σε όλους τους διαχρονικά υπεύθυνους, κυβερνήσεις και κόμματα του κεφαλαίου, τη δυνατότητα να υποθηκεύουν τη ζωή μας στο βωμό των κερδών των μεγάλων επιχειρήσεων  και του κράτους τους!

Στη βάση αυτή και οι εκπαιδευτικοί είμαστε από την πρώτη στιγμή στον αγώνα, για να βρουν τα όνειρα των αδικοχαμένων φοιτητών και πρώην μαθητών μας εκδίκηση! Θα είμαστε όλοι παρόντες! Αυτό είναι το χρέος μας και με τη συμμετοχή μας  θα το εκπληρώνουμε συνεχώς!

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στη Συγκέντρωση την Κυριακή 5/3 στις 11πμ στο Σύνταγμα, όπου καλούν και οι σιδηροδρομικοί που κλιμακώνουν τον απεργιακό τους αγώνα με νέα 48ωρη απεργία.

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή τους εκπαιδευτικούς, με  τα σωματεία, τους φορείς και όλο το λαό της Ηλιούπολης, την Τρίτη 7/3/23 στις 7:00 μ.μ σε καθιστική διαμαρτυρία στην Πλατεία Φλέμινγκ.

Την Τετάρτη 8/3, Παγκόσμια Μέρα της Εργαζόμενης Γυναίκας, θα συμμετέχουμε στο νέο Συλλαλητήριο Μαθητών, Φοιτητών, Εκπαιδευτικών στις 12μ στα Προπύλαια, κάνοντας χρήση και της 3ωρης στάσης εργασίας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ. Όλες και Όλοι στον αγώνα για να σταματήσουμε τα εγκλήματα σε βάρος της ζωής μας και της ζωής των παιδιών μας!