Κάνουμε τον θρήνο οργή και την οργή αγώνα! Το χρωστάμε στους 57 νεκρούς των Τεμπών!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Κάνουμε τον θρήνο οργή και την οργή αγώνα!

Το χρωστάμε στους 57 νεκρούς των Τεμπών!

Η 7η Μάρτη θα μείνει χαραγμένη βαθιά στη μνήμη του λαού της Ηλιούπολης.Ένα ανθρώπινο ποτάμι πορεύτηκε από την πλατεία Φλέμινγκ έως την κεντρική πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Ένα ανθρώπινο ποτάμι έγινε η φωνή των 57 νεκρών του σιδηροδρομικού εγκλήματος στα Τέμπη. Έκανε τον θρήνο οργή και την οργή αγώνα! Για να μην επιβληθεί η σιωπή. Για να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη. Για να έρθει η προστασία της ζωής του λαού στο προσκήνιο κόντρα στην εγκληματική πολιτική του κέρδους.

Χαιρετίζουμε όλους όσοι συμμετείχαν στην διαδήλωση διαμαρτυρίας παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Τους μαθητές των σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων  της πόλης μας, τους γονείς τους,τους γονείς με τα μωρά στην αγκαλιά ή στα καροτσάκια τους, τους εκπαιδευτικούς, τους μικρομαγαζάτορες της πόλης μας,  τους εργαζόμενους του Δήμου Ηλιούπολης, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες της Πόλης μας, τους εργάτες από το φάρμακο, τους οικοδόμους, τους εργαζόμενους από το εμπόριο, τον επισιτισμό, εργαζόμενους σε διαφόρους κλάδους.

Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες χιλιάδες λαού που την επομένη μέρα Τετάρτη 8 Μαρτίου παγκόσμια ημέρα των Γυναικών, πλημμύρισαν όλη τη χώρα και συνέβαλαν με τη συμμετοχή τους ώστε να καταγραφούν τα μαζικότερα συλλαλητήρια των τελευταίων χρόνων .

Οι συγκεντρώσεις εκατοντάδων  χιλιάδων λαού έστειλαν μήνυμα «ότι δεν φταίει η κακιά η (χ)ώρα». Φταίει το κέρδος. «Φταίνε αυτοί που κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα».

Χιλιάδες στόματα διαβεβαίωσαν ότι συνεχίζουμε: Με οργάνωση και αγώνα. Για σύγχρονες ασφαλείς, φτηνές συγκοινωνίες για τον λαό. Για την προστασία της ανθρώπινης ζωής στους χώρους δουλειάς , στα σχολεία, στις σχολές , παντού. Για να έχουμε δημόσια και σύγχρονη υγεία για όλο το λαό.

Έστειλαν και στέλνουν μηνύματα στην κυβέρνηση και στους γνωστούς – αγνώστους, οι οποίοι για ακόμη μία φορά εμφανίστηκαν με μοναδικό στόχο τη διάλυση της τεράστιας αυτής συγκέντρωσης  ότι το κλίμα τρομοκρατίας και καταστολής δεν θα περάσει!

Βάζουμε τις ζωές μας πάνω από τα κέρδη τους!!!

Όλοι και όλες στο Σύνταγμα την Κυριακή 12 Μάρτη στις 12.00μμ. στο νέο μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο που οργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Πειραιά και τα Συνδικάτα της Αττικής. Να είμαστε ακόμα πιο πολλοί!!!

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ θΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΩΝΗ!