Μηνύματα έναρξης της αξιολόγησης των νεοδιόριστων, Μ. Πέμπτη!!! Οι εκβιασμοί τους δε θα περάσουν!!! Συσπειρωμένοι στον Σύλλογό μας συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση – κατηγοριοποίηση σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών

Μηνύματα έναρξης της αξιολόγησης των νεοδιόριστων, Μ. Πέμπτη!!! Οι εκβιασμοί τους δε θα περάσουν!!! Συσπειρωμένοι στον Σύλλογό μας  συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση – κατηγοριοποίηση σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών!

 

Η «πρεμούρα» της κυβέρνησης και το άγχος της μήπως δεν καταφέρει να περάσει την ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών δεν κρύβεται!!

Με κλειστά τα σχολεία λόγω των διακοπών του Πάσχα, πολλές Διευθύνσεις Π.Ε δε δίστασαν να στείλουν μηνύματα έναρξης της διαδικασίας στους νεοδιόριστους συναδέλφους, τη Μ. Πέμπτη 13 Απρίλη, επιδιώκοντας με την απειλή της μονιμοποίησης να τους τρομοκρατήσουν και να κάμψουν τις αντιστάσεις τους!

Η άθλια προσπάθεια του Υπ. Παιδείας να φοβίσει τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στην απεργία – αποχή που έχει προκηρύξει ο κλάδος, θα πέσει στο κενό! Έπρεπε τόσον καιρό να είχε μάθει από αυτή την τακτική ότι οι εκβιασμοί του δε θα περάσουν!

Διαβεβαιώνουμε την κυβέρνηση και το ΥΠΑΙΘ ότι θα συνεχίζουν να παίρνουν την ίδια απάντηση: οι εκπαιδευτικοί δε βάζουμε πλάτη για να κατηγοριοποιηθούν τα σχολεία και να υποβαθμιστούν τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας.

Συσπειρωμένοι στα σωματεία μας υλοποιούμε ενιαία τα αγωνιστικά βήματα που έχει αποφασίσει ο κλάδος.

1. Μαζικά συνεχίζουμε να δηλώνουμε  απεργία – αποχή από την ατομική αξιολόγηση.

2. Προχωρούμε σε στάσεις εργασίας για να μην μπει κανένας αξιολογητής στις τάξεις μας.

3. Κανείς να μην εγγραφεί στο Ψηφιακό Μητρώο ή να προχωρήσει σε συναντήσεις με του Συμβούλους Εκπαίδευσης.

4. Σε κάθε περίπτωση κάθε συνάδελφος/ισσα μπορεί να δηλώσει απεργία – αποχή οποιαδήποτε στιγμή ακόμα και αν ξεκινήσει τη διαδικασία αξιολόγησης.

Απέναντι στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης που θέλει τους νεοδιόριστους συναδέλφους, ομήρους στον οδοστρωτήρα της αξιολόγησης συνεχίζουμε τον αγώνα και δηλώνουμε:

1. Η αξιολόγηση δεν θα περάσει!

2. Η ακώλυτη μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων συναδέλφων θα επιβληθεί από τους μαζικούς αγώνες του εκπαιδευτικού κινήματος!

Είμαστε όλοι και όλες σε επαφή με το Σωματείο μας και ενημερώνουμε το Δ.Σ.  για  κάθε εξέλιξη!

 

Και σε αυτόν τον αγώνα μπορούμε να είμαστε και πάλι νικητές!